Padlóra került Kollányi Zsuzsi: az énekesnő évek óta nem volt ilyen rossz mentális állapotban

gazdasági válság ikrek család mentális egészség segítség Kollányi Zsuzsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromgyerekes anyuka éve rosszul indult, s úgy érzi, segítség nélkül nem biztos, hogy át tud lendülni  mentális problémáin. 

Az énekesnő tudja, hogy nagy felelősség három gyerek anyukájának lenni, nem roppanhat össze, ezért mindent megtesz, hogy jobban érezze magát, s a fiai ne vegyék észre rajta, hogy nincs jól.

"A környezetemben is azt látom, hogy az év eleje sokaknak mentálisan megterhelő volt és drasztikus változást hozott el számos ember életében. Úgy érzem, idén rengeteget kell fejlődnöm lelkileg, ez pedig egy jelenleg is tartó folyamat"mondta a Blikknek Kollányi Zsuzsi, hozzátéve, hogy minden nap azon dolgozik, hogy jól legyen, de ez nem mindig egyszerű.

Kollányi Zsuzsi Forrás: Life TV

Az énekesnő, aki úgy érzi, évek óta nem volt ennyire mentálisan embert próbáló élethelyzetben, arra jutott, hogy lehet: profi segítséget kell kérnie: "Eszembe jutott, hogy felhívom a teológus ismerősömet, hogy mondja el, miként kerülhetek közelebb Istenhez. Az ember alapvetően tudja, hogy a szeretet az egyetlen megoldás mindenhez, félelemben nem lehet leélni egy életet. De ezt tudatosítani nehéz."

Bár nincsenek megélhetési gondjai, Zsuzsit is feldúlja a jelenlegi gazdasági helyzet, ő is kétszer meggondolja, hogy megvegyen-e valamit:

"A gyerekeken sosem spórolok, a legfontosabb, hogy nekik mindenük meglegyen, soha ne kelljen hiányt szenvedniük semmiben. Ha viszont rólam van szó, akkor sokszor elgondolkodom, mert ha meg is engedhetek magamnak egy üdítőt, amit most háromszoros áron árulnak, mint egy éve, van egy lélektani határ, amikor már nem vagyok hajlandó irreális összegeket kifizetni" – magyarázta el, mi okoz számára komoly dilemmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.