Titokzatos férfi Demcsák Zsuzsa új szerelme: "Újra sokat mosolyog, szinte már ragyog"

Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a napokban találgatásokra okot adó posztot tett közzé: felmerült, hogy válása után újra szerelmes a műsorvezető. Kiderült, hogy pontosan erről van szó. Megszólalt Zsuzsa egy barátja. 

Demcsák Zsuzsára annak idején az Ázsia Expressz forgatása alatt talált rá a szerelem, nem sokkal később pedig ki is mondta a boldogító igent a férfinak. A kapcsolat azonban zátonyra futott, és a válás nagyon megviselte a műsorvezetőt. Zsuzsa azonban most újra ragyog, ráadásul egy sokat sejtető posztot tett közzé nemrég, amiből sokan arra következtettek, ismét szerelmes a műsorvezető. Kiderült, hogy igaza volt azoknak, akik erre tippeltek.

Demcsák Zsuzsa ismét boldog Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

"Zsuzsát megviselte a válás, ami látszódott is rajta. Az utóbbi időben azonban nyoma sincs a szomorúságnak, újra sokat mosolyog, szinte már ragyog. Amikor erre rákérdeztünk, elárulta, néhány hete valóban alakul valami egy titokzatos férfival, ám egyelőre többet nem volt hajlandó mesélni. Nagyon kezdetleges még a dolog, próbálja óvni ezt a kapcsolatot, de az látszik, hogy jó hatással van rá az udvarló. Bízunk benne, hogy végre újra boldog lehet, mert a szíve mélyén ő is vágyik egy udvarias, biztonságot árasztó, komoly férfira" - árulta el a Blikknek Zsuzsa egy barátja. A műsorvezető sem tagadta a feltételezést, de részleteket nem árult el. "Ez az a téma, amiről nem beszélnék. Megmarad nyitott kérdésnek" - mondta Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.