Zámbó Krisztián 43 éves: megélte azt a kort, ami édesapjának nem adatott meg

Forrás: Takács Zsuzska/Instagram -
Zámbó Jimmy tragédia Zámbó Krisztián születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok minden beárnyékolja Zámbó Krisztián mai napját. Az énekes március kilencedikén ünnepli születésnapját, ám nem csak a szakítása vet árnyékot erre a különleges dátumra.

Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi hosszú ideje élnek se veled, se nélküled kapcsolatban. Tavaly mélypontra került a kapcsolatuk, viszont sikerült kibékülniük és újra az esküvőt tervezték. A nagy vágyakból azonban nem lesz semmi, ugyanis a pár februárban ismét szakított. Nem ez azonban az egyetlen dolog, ami miatt keserédes az énekes 43. születésnapja.

"Az idei ünneplést beárnyékolja az a tudat, hogy édesapám ezt a kort már nem élte meg: nem sokkal a 43. születésnapja előtt halt meg" – mesélte a Borsnak Krisztián, aki hálás azért, hogy egészséges, de szeretne még jobb formában lenni, ezért hamarosan visszatér az edzőterembe.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi Forrás: Takács Zsuzska/Instagram

Krisztiánnak arról is megvan az elképzelése, milyenek lesznek majd a nyugdíjas évei. Úgy képzeli, hogy nyolcvanévesen, a gyerekei, az unokái és szerelme körében ünnepel majd valahol a hegyekben. Az édesapja nyomdokain járó énekes a távlati tervek mellett egy közeli, vágyott pillanatról is beszélt a lapnak. Krisztián ugyanis azt szeretné, ha Zsuzsival költhetné el a születésnapi vacsoráját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.