párkapcsolat Gelencsér Timi Simon Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy éve együtt vannak, de csak tegnap posztolta az első közös fotót párjával Gelencsér Timi.

Simon Mátyás, Timi párja korában az FC Hatvan játékosa volt, most sikeres vállalkozó. Tavaly a Cápák között című műsorban is szerepelt, de nem egyezett meg a befektetőkkel, ám családi vállalkozása így sem működik rosszul - írja a Blikk. 2021-ben a nettó árbevételük meghaladta a 166 millió forintot, termékeiket pedig az egyik legnagyobb üzletlánc is forgalmazza.

"Timi a párja előtt belefutott néhány rossz randevúba, amelyeknek talán egy haszna volt, mégpedig, hogy tudta, milyen férfit nem szeretne maga mellé. Mátyás pedig olyan ember, akire mindig is vágyott. Fel tud nézni rá, normális értékrendje van, szépen bánik vele, olyan, aki nem visszahúzza, hanem mindenben segíti és támogatja, a tenyerén hordozza, ez pedig Timinek nagyon fontos. Szeretnek kirándulni, több alkalommal utaztak már együtt külföldre" - mondta a lapnak Timi egyik közeli ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.