Trap kapitány szívét megviselte a Sztárban sztár, de nem bánja, hogy ő esett ki az elődöntőben

Forrás: Trap kapitány/Instagram -
Oláh Ibolya Sztárban sztár Molnár Tibor szívprobléma koncert döntő Valkusz Milán Trap kapitány elődöntő kiesés Schoblocher Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem elsősorban a Sztárban sztárhoz hasonló műsorok miatt szokott stresszelni Molnár Tibor, orvosa mégis szigorú utasítást adott neki a műsor idejére.

Trap kapitány esett ki a Sztárban sztár legutóbbi adásában, ami egyúttal az elődöntő is volt. Így a döntőbe már nem mehet tovább, ám ő ezt nem bánja.

Jól esett neki Valkusz Milán gesztusa, aki nem igazán érezte az elődöntős produciói után komfortosan magát a színpadon, és úgy gondolta, inkább kollégájának kellene továbbjutnia, de Tibi szerint meg kell érteni, hogy ez nem így működik.

Trap kapitány Forrás: Trap kapitány/Instagram

"Ez egy szórakoztató műsor, a közönség dönt, nem feltétlenül az (megy tovább), akire a legtöbben, hanem akire a legtöbbet szavaznak. De hát ez így a jó, ettől izgalmas, máskülönben egy próbateremben is muzsikálhatnánk" - fejtette ki véleményét a Mokkában Trap kapitány, aki azt is elmondta, hogy általában stresszelős típus, ami megviseli az amúgy is beteg szívét, ezért orvosától szigorú utasításokat kapott a műsor előtt. Ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy a rá jellemző maximalizmussal, a tőle telhető legtöbbet beletegye egy-egy előadásába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.