Hamarosan saját tévéműsorral jelentkezik Nagy Melanie - G.w.M exének karrierje a szakítás óta szárnyal

Forrás: Nagy Melanie Instagram -
televíziós műsor G.w.M exe G.w.M Nagy Melanie szépségszalon Varga Márk karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper G.w.M, alias Varga Márk volt párja, Nagy Melanie már nem szomorkodik a szakítás miatt. Egyedülálló anyaként is remekül megállja a helyét, ráadásul, amióta külön utakon folytatják volt férjével, az álmait is sorra valósítja meg. 

Amikor kiderült G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata, egy ország sajnálta Melanie-t, amiért két gyerekkel maradt egyedül. Ám ő nem adta fel: összeszedte magát, és mostanra nincs az a probléma, amit ne tudna megoldani.

Ráadásul most már álmai megvalósítására is van ideje és lehetősége.

"Az elmúlt év után kezd összeállni a fejemben, hogy merre van az én utam. Azt hiszem, a válás nagyban hozzásegített ahhoz, hogy most itt lehessek, és megvalósítsam az álmaimat" - mondta el a Borsnak az egyedülálló anya, aki hamarosan megnyitja saját szépségszalonját, de ez még nem minden.

Nagy Melanie Forrás: Nagy Melanie Instagram

"Egy régi álmom valósult meg azzal, hogy a saját műsoromnak a háziasszonya lehetek. A Tükröm, tükröm egy átalakítós műsor lesz, melyben hétről-hétre segítünk a hölgyeknek abban, hogy megtaláljuk a stílusuknak és a koruknak megfelelő megjelenést. Egy komplett szépségcsapat áll majd a jelentkezők rendelkezésére, van fodrászunk, stylistunk, a barátnőm, Lakatos Vivien varázsol gyönyörű szempillát a lányoknak, én pedig a sminkjükről gondoskodom a műsorvezetés mellett" - árulta el a lapnak Melanie, ahogy azt is, hogy anyaotthonban is forgatnak, mivel úgy gondolja, hogy azoknak a nőknek is jár egy kis énidő, akik a hétköznapokban fodrászhoz sem jutnak el.

Ha minden a tervei szerint alakul, akkor május végén már láthatják is a nézők Nagy Melanie átlakítós műsorát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.