"Ne felejtsük el, hogy apu az eredeti!" - Zámbó Krisztián berágott Peter Srámekre

Zámbó Jimmy rajongó korona Peter Srámek Zámbó Krisztián Király
New Yorkban az ott élő magyaroknak adott koncertet Peter Srámek, akit a rajongók limuzinnal és koronával fogadtak. Zámbó Krisztiánnál ez kiverte a biztosítékot. 

Peter Srámek adta az énekhangját a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatban, ami annyira tetszett a New York-i Jimmy-rajongóknak, hogy meghívták az énekest: adjon nekik koncertet. Ennek Srámek eleget is tett, kiutazott New Yorkba, ahol a néhai Király rajongói limuzinnal és koronával várták őt. Az erről készült fotókat az énekes az Instagram-oldalán mutatta meg.

Ezzel kapcsolatban kereste meg a Bors Zámbó Krisztiánt, aki emondta:

"Tiszteletem az összes Zámbó Jimmy rajongónak, akik hűségesen szeretik aput. Megértem a többieket is, hiszen ők egy űrt akarnak kitölteni Peterrel, de ne felejtsük el, hogy apu az eredeti! A forgásokat, a kézmozdulatokat bárki reprodukálhatja, de soha nem lesz olyan senki, mint ő" - hozzátéve, hogy apja akaratának és munkásságának ő, Jimmy vér szerinti fia a képviselője, bár nem gondolja magáról, hogy képes lenne apja nyomdokaiba lépni.

A korona és a limuzin Krisztin szerint minden határon túlmegy.

"Azt gondolom, ez már kicsit több a soknál! Nem hinném, hogy ez lenne a tiszteletteljes viselkedés, hogy felteszi a koronát a fejére. Sokan megfeledkeznek arról, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon. Nekem ez ennyi volt!" - mondta el gondolatait a legidősebb Zámbó-fiú a lapnak, hozzátéve, hogy Srámek koncertre majd akkor megy, ha az énekes saját számokkal lép fel valahol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.