Szexi zöld tűsarkú és Gucci fürdőruha - bomba formában van Vajna Tímea

Vajna Timi tűsarkú cipő szexi Gucci bomba alak vőlegény Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mivel foglalkozik mostanában Andy Vajna özvegye, miután minden férjétől örökölt üzletét eladta, nem tudni. Ami biztos, hogy Timi még mindig irtó szexi, és ezt szívesen meg is mutatja követőinek. 

Vajna Tímea 4 évvel ezelőtt özvegyült meg. Néhai férje, Andy Vajna filmproducer halála után végleg az Egyesült Államokba költözött, az utóbbi időben pedig az utolsó, Vajnától örökölt magyarországi üzletrészét is eladta. Hogy azóta miből él, mivel foglalkozik, azt csak ő tudja.

Ami nem titok, hogy vőlegényével nagyon szeretnének gyermeket, ám Timinek egyelőre nem sikerült teherbe esnie, ami miatt az amerikai állampolgársága megszerzésének első évfordulóján panaszkodott Instagram-storyban.

A jókedve azonban úgy tűnik, visszatért, legalábbis erről tanúskodik legutóbbi Instagram-posztja, melyen egy igazán mutatós Gucci fürdőruhában és egy különleges és szexi, zöld tűsarkúban pózol a teraszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.