"Tényleg készen állok" - Cher szerint így érezte magát Tina Turner a halála előtti hetekben

Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown -
betegség Tina Turner Cher barátság
Cher az MSNBC hírcsatorna egyik műsorában telefonon beszélt arról, hogy érezte magát halála előtti időkben barátnője, Tina Turner.

A legendás énekesnő, Cher a „The Beat With Ari Melber" című műsorban osztotta meg emlékeit Tina Turnerről.

„Olyan hosszú ideig küzdött ezzel a betegséggel, és pont olyan erős volt, amilyennek gondolnád De a vége felé egyszer azt mondta nekem: Tényleg készen állok. Egyszerűen nem akarom ezt tovább elviselni " – mondta Cher.

SANTA BARBARA, CA - MAY 14: Recording Tina Turner attends Oprah Winfrey's Legends Ball at the Bacara Resort and Spa on May 14, 2005 in Santa Barbara, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images) *** Local Caption *** Tina Turner Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

Noha nem tudja, milyen betegséggel küzdött pontosan barátnője, Cher elmondta, hogy amikor meglátogatta, látta, hogy Turnernek volt egy dializáló gép a házában. (A dialízis a késői stádiumú vesebetegségben szenvedők számára alkalmazott kezelés.)

Cher azt is elárulta, hogy betegség ellenére Turner örült a barátai látogatásainak.

„Azért kezdtem el gyakrabban látogatni őt, mert úgy éreztem, ezt az időt a barátságunkra kell fordítanom, azért, hogy tudja, hogy mi, a barátai, nem felejtettük el őt" – emlékezett vissza Cher. „Ezért mindannyian, felváltva mentünk hozzá és töltöttünk vele időt, ami boldoggá tette őt."

Cher a műsorban azt is elmesélte, hogy rengeteget és hatalmasakat nevettek együtt Tina Turnerrel, akit azóta ismert, hogy annak idején hozzáment Ike Turnerhez.

Az énekesnő, amikor utolsó alkalommal meglátogatta Turnert svájci otthonában, különleges ajándékkal távozott.

„Amikor utoljára találkoztunk, adott egy pár cipőt. Milyen cipőt?Tina Turner cipőt!"

A rock and roll királynője szerdán, 83 éves korában, hosszú betegség után hunyt el. Rajongói közül többen elzarándokoltak svájci otthonához, hogy ott vegyenek végső búcsút Tina Turnertől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.