Curtis: "Hogy én nem készítek dalt a Dopemannel, vagy bárki mással, nem azért van, mert be vagyok állva, hanem mert nem akarok"

Frizbi TV -
média Dopeman rapper Curtis közös dal
Dopeman szeretett volna egy közös dalt összehozni Curtisszel, ám nem tudták összehozni, ezért azt Pityinger László egyedül készítette el. Emiatt Curtis szerint több olyan cikk is megjelent a médiában, melynek szerinte kevés volt a valóságtartalma, a kommentelők pedig azonnal elkezdték "sejteni", hogy megint drogozik. Ezt szerette volna tisztázni a rapper. 

Curtis úgy döntött, a Dopemannel közös, soha el nem készített dal ügyében meg kell szólalnia, ezért a Facebook oldalán élő videóban mondta el a véleményét, és igyekezett tisztázni a helyzetét.

Curtis Frizbi TV

A videóban elmondja, hogy a Majkával való szakmai szakítása óta nagyon elfoglalt: megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort, ő lett a The Voice egyik coach-a, ami sok próbával jár, és még a zenekarával is fellépései vannak.

"Az, hogy én nem készítek dalt a Dopemannel, vagy bárki mással, nem azért van, mert be vagyok állva, hanem mert nem akarok, és ennyi. Ez egy döntés, hogy én nem akarok valakivel dolgozni... Az, hogy nem ér el, az lehet azért, mert sokkal több munkám van, dolgom van, mint mondjuk neki, lehet, hogy jobban ráér" - magyarázza el a videóban Curtis, hogy miért nem jött össze a Pityinger Lászlóval a közös dal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.