Hivatalos! Egy párt alkot Tim Burton és Monica Bellucci

Forrás: Hans Lucas via AFP/Jaak Moineau / Hans Lucas/Jaak Moineau -
Monica Bellucci Tim Burton szerelem kapcsolat
Monica Bellucci és Tim Burton 16 évvel ezelőtt találkozott először, de a hírek szerint azután kezdtek el randevúzni, hogy tavaly októberben a lyoni Lumière Filmfesztiválon találkoztak. Eddig titkolták a kapcsolatukat, ám most az olasz színésznő hivatalosan is megerősítette, hogy egy párt alkotnak. 

Februárban indultak el a találgatások, melyek szerint Tim Burton és Monica Bellucci hónapok óta randizik egymással. Egészen mostanáig a két fél nem erősítette meg a hallottakat, ám most az olasz színésznő megszólalt és elárulta, hogy a hír igaz - írja a Just Jared.

"Amit elmondhatok, az az, hogy elsősorban örülök annak, hogy találkoztam a férfival. Ez egyike azoknak a találkozásoknak, amik ritkán történnek meg az életben. Ismerem a férfit, szeretem őt, és most találkozom a rendezővel: egy újabb kaland kezdődik el"

- nyilatkozta az Elle francia lapszámának Bellucci. A színésznő jelenleg a Beetlejuice 2. részén dolgozik együtt Burtonnel.

Hivatalos! Egy párt alkot Tim Burton és Monica Bellucci Forrás: Hans Lucas via AFP/Jaak Moineau / Hans Lucas/Jaak Moineau

"Szeretem Timet, és nagyon tisztelem Tim Burtont"

– fejezte ki a férfi munkássága iránti tiszteletét.

Monica Bellucci korábban Vincent Cassel felesége volt, akivel két közös lányuk született, Deva 2004-ben és Leonie 2010-ben. A színésznő 2019 óta egyedülálló, akkor szakított Nicolas Lefebvre francia művésszel. Tim Burton korábban Helena Bonham Carterrel alkotott egy párt, 13 évig éltek együtt: két gyerekük van, fiuk, Billy 20 éves, lányuk, Nell 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.