Felfoghatatlan tragédiák sora: négy babáját is elveszítette a magyar énekesnő

Marge véralvadászavar vetélés énekesnő várandósság
Marge-ot nem kímélte az élet. Miután 2014 áprilisában megszületett első kisfia, Alfonz, négy vetélésen is átesett. Eleinte nem tudták, miért nem tudja megtartani a babákat, majd kiderült,  hogy véralvadási zavara miatt vetélt el többször is. 

Marge most a Tények Plusznak nyilatkozott arról, hogy min ment keresztül az elmúlt években.

"Amikor a második fiamat vártam, akkor végigvettük az orvosommal, hogy mit csináltam másként a vetéléseim alatt, a várandósságaim alatt és az élő gyermekem várandóssága alatt. És arra jutottunk, hogy a vérhigító az, amiben más volt minden. Úgyhogy szinte könyörögtem neki, hogy írjon fel vérhígítót. Mert az első fiammal való várandóságom alatt volt egy biciklis balesetem, akkor kerekesszékbe kerültem és trombózisgyanú miatt vérhigítóznom kellett. És tényleg semmi mást nem csináltam semmit ,csak a vérhigítót" - idézte fel az énekesnő a történteket.

Marge ma már három kisgyermek anyukája.

Mivel a véralvadászavar minden nőt érinthet, így Marge-nak küldetésének tekinti, hogy beszéljen erről. Saját vetélései után még egy csoportot is létrehozott, melyben tabuk nélkül lehet beszélgetni a prenatális veszteségről.

Az énekesnő korábban beszélt arról, hogy gyermekei császármetszéssel jöttek a világra. "Életmentő beavatkozás volt" - nyilatkozta. Marge néhány éve úgy döntött, nem mutatja meg gyermekeit a médiában. „Itt volt az ideje, hogy meghozzam ezt a döntést. Egyrészt az elmúlt hetek történései sarkalltak erre, másrészt szeretném, hogy a gyermekeim digitális lábnyomát majd ők maguk alakíthassák ki, ha szeretnék, akkor, amikor eljön ennek az ideje. Fontos, hogy ne úgy láttassam a gyereket, ahogy nekem tetszik. Ők még nagyon kicsik, nem is értik, hogy mi a social media, az internet, ahogy azt sem, hogy ez mivel jár" - mondta akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.