Kiakadt a Szívek szállodájának színésze: szinte semmit nem kap a népszerű sorozat bevételéből

Forrás: Netflix -
felháborodás Szívek szálloda Netflix Sean Gunn
Sean Gunn, a Szívek szállodájának színésze felháborodását fejezte ki, ugyanis az egyik legnagyobb streamingszolgáltató egy fityinget sem fizet a szereplőknek a népszerű sorozat bevételéből.

A 49 éves színész, aki Kirk karakterét alakította a a Szívek szállodájában, a Netflix ellen tüntet, ezzel kifejezve frusztráltságát és felháborodását amiatt, hogy a szolgálatató nem osztja meg a sorozat közvetítéséből származó bevételét a színészgárdával.

Bár a Szívek szállodája eredetileg 2000-től 2007-ig a The WB (később The CW) csatornán futott, később elérhetővé vált a Netflixen is. 2016-ban egy folytatássorozat, a "Gilmore Girls: A Year in the Life" került kiadásra Netflix eredetiként.

Kiakadt a Netflixre a Szívek szállodája sztárja: szinte semmit nem kapnak a streaming bevételből Forrás: Netflix

"Egy hosszú ideig futó Gilmore Girls című tévésorozatban szerepeltem, amely hatalmas profitot hozott a Netflixnek. Ez az egyik legnépszerűbb sorozatuk volt nagyon hosszú ideig, több, mint egy évtizedig. Folyamatosan újra és újra streamelik, és én szinte semmit sem kapok abból a bevételből"

- nyilatkozta a The Hollywood Reporternek a színész.

Gunn azt is állította, hogy a Netflix társ-vezérigazgatói, Ted Sarandos és Greg Peters "több tízmillió dolláros bónuszt adnak egymásnak". A színész arra szólította fel a vezetőséget, hogy osszák meg a bevételt azokkal, akiknek a sikereket és a hatalmas összegeket köszönhetik - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.