Van, ami már Tom Cruise-nak is sok - a színész visszautasított egy jelenetet a Misson Impossible forgatásán

jelenet forgatás Mission: Impossible Pom Klementiff Tom Cruise
Nem sok olyan jelenet van a Mission Impossible filmek forgatásán, amihez Tom Cruise-nak dublőrre van szüksége. A színész, amit tud, maga hajt végre, ám nőket nem rugdos még a filmvásznon sem. 

Tom Cruise, ha kell, egy repülőgéphez szíjazza magát kívülről, leszáguld egy szikla tetejéről motorral, egyik ház tetejéről a másikra ugrál, szóval megtesz mindent a valósághű ábrázolásért. De mindenre azért ő sem hajlandó.

Tom Cruise szabadesés közben Forrás: Twitter/Tom Cruise

A legújabb Mission: Impossible filmben a Galaxis őrzői színésznője, Pom Klementiff egy Paris nevű rendkívül veszélyes karaktert alakít, aki partnere a film főellenségének, Gabrielnek, akit Esai Morales játszik. Egy Velencében játszódó jelenet során Paris harcba száll a szuperkém Ethan Hunttal (Tom Cruise), akinek a küzdelem során hasba kellett volna rúgnia a színésznőt.

„Folyton azt mondogattam neki, hogy csak rúgjon ide" – mesélte a színésznő az EW-nek, a hasára mutatva. „Szorítottam a hasizmaimat, és azt mondtam, meg tudod csinálni. De ő folyamatosan azt hajtogatta, hogy nem, nem, nem és nem. Hiába mondtam, hogy ezzel nekem segítene, nem tette meg" - emlékezett vissza az ominózus jelenetre Pom Klementiff, aki azt is elárulta, hogy karatere stílusában nagyon különbözik a Mission: Impossible franchise többi női karakterétől. Paris a színésznő szerint egy punk, és ennek ő különösen örült.

A Mission: Impossible - Leszámolás című film első része 2023. július 13-án kerül a magyar mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.