“Valóban ez történik 2023-ban?” Így szégyenítettek meg egy nőt a repülőn

ruházat megszégyenítés Southwest Airlines
Nem tartották megfelelőnek egy ismertebb hölgy öltözékét a Southwest Airlines járatán. Az eset nagy port kavart, de nem ez volt az első ilyen.

Egy 42 éves nő ruháját "nem megfelelőnek" és "erkölcstelennek" ítélték meg, miután felszállt egy Orlandóból Nashwille-tartó járatra az Egyesült Államokban.

Maggi Thorne - aki az American Ninja Warriorból ismert - nem gondolta, hogy ruhája ilyen reakciót fog kiváltani a Southwest Airlines légitársaság járatán.

Amint felszállt a gépre, a légiutas-kísérő azonnal ott termett mellette és más utasok előtt megszégyenítette a "nem megfelelő" öltözéke miatt – írja a Metro.

Maggi fekete, rövid felsőt viselt, magas derekú tréningnadrággal - ez nem tetszett a légiutas-kísérőnek, aki megkérte a nőt, hogy takarja el magát. .

A közösségi médiában viszont megoszlottak a vélemények. Valaki azt gondolta, hogy igenis túl kevés ruha volt Maggin és így csak az edzőterembe járnak az emberek, valaki viszont helyeselte, hogy Maggi kiállt magáért.

Nem volt hajlandó ugyanis több ruhát magára venni és beszélt egy másik légiutas-kísérővel. Végül a Southwest Airlines bocsánatot kért a nőtől.

Nem csak az "American Ninja Warrior" versenyzője járt így, hasonló és szintén nagy port kavaró történeteket osztottak már meg más utasok is.

Egy Sierra Steadman nevű TikToker megosztott egy videót az Alaska Airlines járatán szerzett élményeiről. Elmondása szerint egy légiutas-kísérő megszégyenítette őt az öltözéke - rövidnadrág, crop top és egy teljes cipzáras pulóver - miatt, miközben felszállt a járatra, és megragadta a karját.

2022 januárjában pedig Olivia Culpo, az egykori Miss Universe, az American Airlines járatára készült felszállni, amikor a légitársaság személyzete arra kérte, hogy vegyen fel egy blúzt - ezt az interakciót nővére, Aurora, aki akkor vele utazott, megosztotta Instagram-sztorijában. – írja az Insider.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.