Hogyan varázsolhatunk a tegnapi ebédből ma egy finom vacsorát, a ráncos gyümölcsből és zöldségből valami igazán izgalmas fogást? Tarts velünk a kreatív újrahasznosítás világába, ahol új életet lehelünk a megmaradt rántott húsba, a sült csirkébe és a kissé aszott gyümölcsökbe, zöldségekbe is. Legyünk tudatosak a konyhában is és mentsük meg a maradékokat!
ha marad egy szelet rántott hús, kenjünk meg egy tortillát a kedvenc szószunkkal, vagy csak egyszerűen majonézzel és rakjuk rá a húst némi zöldség
(saláta, paradicsom, hagyma stb.) kíséretében. Gyors és laktató ebédötletnek vagy vacsorának is kiváló.
A zöldségpürék a hagyományos krumplis és rizses köretek izgalmas alternatívái és remekül illenek a húsételekhez.
A modern konyhában az egyik legnagyobb kihívás a maradék ételek észszerű és finom újrahasznosítása. Szenteljünk több figyelmet a maradékmentésnek, ami nem csupán a pénztárcánknak és az ízlelőbimbóinknak jó, hanem a környezetnek is, hiszen a maradékok felhasználásával csökkenthetjük a pazarlást és a kidobott élelmiszerek mennyiségét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.