Bojkottal fenyegetőznek az utasok az új reptéri beszállási rend bevezetése miatt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
felháborodás bojkott beszállási rend United Airlines
Új beszállási rendszert vezetett be a United Airlines, amelynek az a lényege, hogy először azok léphetnek a fedélzetre, akiknek az ablak mellé szól a jegyük, elkerülve ezzel a már helyet foglalt utasok felállítását és a közlekedőfolyosón kialakuló dugókat. Az utasoknak azonban ez nem nagyon tetszik, bojkottal fenyegetőznek.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az új rendszer október 26-án indult, belföldi és nemzetközi járatokon egyaránt elérhető lesz, és csak az economy osztályon kerül bevezetésre. Az első osztályon és a business osztályon utazók továbbra is érkezési sorrendben szállhatnak fel a repülőgépre. A hírnek sok utas örült, de úgy űnik, mostanra többen lettek azok, akik ellenzik ezt a rendszert.

Az új beszállási rendnek nem minden utas örül - Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Többekben felmerült, hogy mi lesz a családokkal, akik egy sorba foglalták le a jegyüket. Attól tartanak, külön kell majd felszállni a gyerekeknek és a szülőknek. Mások arra hívták fel a figyelmet, hogy a folyosó mellett helyet foglaló utasok csomagjainak nem marad hely a fej feletti tárolókat. Többen azzal fenyegetőznek különböző platformokon, hogy bojkottálják a légitársaságot - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.