Egyértelmű bizonyíték: lencsevégre kapták a Loch Ness-i szörnyet

Forrás: Thinkstock -
John Howie Loch Ness-i szörny fényképezőgép bizonyíték
John Howie a skóciai Loch Ness közelében sétált, amikor valami nagyon furcsát vett észre a vízben, gyorsan előkapta a fényképezőgépét és megörökítette. A képeket átküldte a Loch Ness-i Központnak, akit teljesen ledöbbentek a fotók láttán.

John Howie először fel sem fogta, hogy a Loch Ness-i szörnyet sikerült lencsevégre kapnia. Csak később eszmélt rá, hogy a hosszú lény, ami hirtelen eltűnt a vízben, valóban az lehetett.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

„Ez egy olyan jelenség, amely több mint 1000 szemtanúval és feljegyzett megfigyeléssel büszkélkedhet, valamint rengeteg megmagyarázhatatlan bizonyíték is erősíti a tényt, hogy a Loch Ness-i szörny valóban létezik" - árulta el a központ igazgatója.

Egyértelmű bizonyíték: lencsevégre kapták a Loch Ness-i szörnyet Forrás: Thinkstock

John fotójával idén ez a nyolcadik alkalom, hogy sikerült megörökíteni a lényt.

Az év elején az elmúlt 50 év legnagyobb kutatását indították el a mitikus fenevad után, hogy kiderüljön, sikerül-e véglegesen bizonyítani a létezését. Erről itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.