Élőben nézhette végig a fiatal lány, ahogy megcsalja a barátja

hajó Kayla G megcsalás élő közvetítés
Kayla G a barátjával és barátaikkal utazott el az Egyesült Államokban egy tengerjáró hajóra kikapcsolódni. A fiatal lány éppen az egyik barátnőjével készülődött a kabinban, amikor megpillantotta a hajó fedélzeti kameráján a párját, aki elvileg ételért ment volna.

A hajó fedélzeti kamerájának élő közvetítésén azt látta, hogy barátja egy ismeretlen nőnek csapja a szelet. Először nehezen tudta kivenni, hogy biztosan a barátját látja-e, de aztán sajnos beigazolódott, hogy ő az. A férfi át is ölelte az ismeretlen nő vállát, amit a fiatal lány szinte sokkot kapva néz végig.

A Google Street View buktatta le a csalfa férfit: párja legjobb barátnőjével lépett félre

Ezt követően azt is végignézte, ahogy a barátja számot cserél az ismeretlen hölggyel. A fiatal lány végül felvette az egészet a telefonjával, hogy szembesíteni tudja majd a partnerét, aki biztosan letagadná az egészet.

Hogy végül mi lett Kayla G és barátja sorsa, az nem derült ki, de biztosan nem zajlott felhőtlenül a nyaralás további része - írja a Mirror.

@kayla.g21 Replying to @jmoody588 ♬ I Got 5 On It - Tethered Mix from US - Michael Abels & Luniz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.