Nem kell a szárítógép! Pofonegyszerű és olcsó módszerekkel is megszáradhatnak gyorsan a ruháid

Forrás: Thinkstock -
levegő szárítógép áramszámla ruhaszárítás ventilátor
Szárítógép nélkül az őszi és téli hónapokban órák kellenek ahhoz, hogy a ruháink megszáradjanak. A szárítógép pedig, bár kiváló dolog, nagyon megdobja az áramszámlát. Most a Mrs. Hinch-ként ismert nő, Sophie Hinchliffe megosztotta a saját módszerét követőivel, és azok is elárulták a saját praktikáikat.

Sophie, akinek több mint 4,7 millió követője van az Instagramon, elmondta, mi a legjobb módja a ruhaszárításnak szárítógép nélkül.

Az életmód-tanácsadó szerint a legjobb, ha páramentesítőt használunk, ami nagymértékben segít a ruhák beltéri szárításában.

Páramentesítéssel nem kell napokig kerülgetni a mosott ruhákat Forrás: Thinkstock

Posztjához sokan hozzászóltak, volt, aki szerint gyorsabban szárad a ruha, ha vállfára tesszük, más arra esküszik, hogy kétszer centrifugálja ki a ruhákat és persze párátlanít is.

Egy felhasználó Tracie Hatters arról számolt be, hogy bekapcsol egy ventilátort, ami levegőt fúj a ruhákra, amelyek így gyorsabban száradnak - idézi az Express.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.