99 évesen adta be a válópert ez a férfi: kiderült, hogy 60 évvel ezelőtt megcsalta a felesége

Forrás: Shutterstock -
házasság szerelem válóper félrelépés
99 éves korában 77 együtt töltött év után döntött úgy Antonio, hogy elválik feleségétől, akinek 60 évvel ezelőtt viszonya volt egy másik férfival. 

Az idős férfi felfedezte, hogy felesége titkos szerelmes leveleket őrzött, amelyeket egy egykori szerelmétől kapott az 1940-es években.

Antonio szembesítette ezzel a feleségét, aki bevallotta, hogy több mint 60 évvel ezelőtt valóban vizsonya volt. Antonio számára ez volt az utolsó csepp a pohárban: úgy döntött, hogy 77 együtt töltött év után el akar válni.

77 év után házasság után nyújtotta be a 99 éves férfi a válópert, miután kiderült, hogy 60 évvel ezelőtt megcsalta a felesége Forrás: Shutterstock

Ezek után Rosa megpróbálta meggyőzni őt arról, hogy nincs szükség válásra, hiszen az életük során már több évet éltek együtt, mint külön. Antonio rendíthetetlen volt, és benyújtotta a válókeresetet.

A házaspár története körbejárta a közösségi médiát, sokan együttérzésüket fejezték ki az idős férfi iránt, akinek valószínűleg megszakadt a szíve, annak ellenére, hogy nagyon régen történt a félrelépés - írja az Unilad.

„Egyértelműen komolyan vette házassági fogadalmát, és ez a bizalom mély elárulása volt az élet olyan szakaszában, amikor tudatában vagy saját halandóságodnak" – írta valaki.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.