Az élő Nostradamus elárulta, Károly királynak nincs sok ideje hátra a trónon

Forrás: AFP/Jane Barlow -
lemondás király Károly nostradamus
Egy "élő Nostradamusnak" nevezett önjelölt médium elárulta, hogy szerinte Károly király mikor fog lemondani, és azt is megosztotta, hogy talán nem Vilmos követi majd a trónon.

Egy „élő Nostradamusnak" titulált jós elárulta, mikor mondhat le Károly király a trónról. A 75. életévét betöltött uralkodó nem biztos, hogy sokáig lesz a trónon, és az sem, hogy Vilmos követi majd.

Athos Salomé - aki az „élő Nostradamusnak" mondja magát, - arra figyelmeztetett, hogy Károly hamarosan távozhat a posztjáról. „Mostantól kezdődik a visszaszámlálás" - mondta mielőtt Károlyt 2023 májusában megkoronázták volna. „2024 és 2025 között kiderül, hogy hatalmon marad-e" - tette hozzá azóta.

Nem biztos, hogy Károly sokáig lesz a trónon Forrás: AFP/Jane Barlow

Salomé figyelmeztetett, hogy Károly lemondására egészségügyi problémák miatt kerülhet sor, és azt mondta, hogy a királynak „fokozott óvatosságra" van szüksége. Ha Salomé jóslata valóra válik, akkor Vilmos herceg 41 és 43 éves kora között lépne trónra. Meglepő fordulatként azonban Salomé azt is mondta, hogy Károly talán nem a legidősebb fiának a javára mond le, amikor eljön az ideje - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.