Kísértetiesen hasonlít Katalinra az őt alakító színésznő: ismeretlenségből repült a világhírnévig

Forrás: PA/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan -
Katalin sorozat hasonlóság Kate Middleton Meg Bellamy
Katalin és Vilmos egyetemi románcáról szól majd A korona utolsó évada. Az őket alakító színészek kísértetiesen hasonlítanak rájuk, Katalin megformálója nemcsak külsőségekben mutat egyezést.

A kevéssé ismert színésznő, Meg Bellamy csatlakozik a Netflix nagysikerű sorozatának hatodik és egyben utolsó szériájához. A királyi családról szóló A koronában a fiatal Katalin hercegnét alakítja majd. Azokat az időket elveníti fel a filmsorozat, amikor a hercegné még csak Kate Middleton volt, bemutatják, hogyan ismerkedtek össze Vilmos herceggel az egyetemen.

Vilmos és Katalin egyetemi románcáról forgatnak Forrás: PA/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan

A színésznő nagyon hasonlít a fiatal Katalinra, hosszú barna hajával és karcsú alakjával akár össze is lehetne őt téveszteni Vilmos feleségével, de nemcsak a külsőségek miatt alkalmas erre a szerepre Meg Bellamy.

A 21 éves Meg Wokinghamben nőtt fel, mindössze néhány mérföldre Katalintól, ráadásul pontosan annyira szereti a csapatsportokat, mint a hecegné,

az iskolában pedig szintén kitűnő eredményeket ért el. Mindketten felléptek iskolai musicalekben, és mióta a nyilvánosság elé kerültek, kialakult bennük a divat iránti szeretet. És a jelek szerint Meg a legtöbbet próbálja kihozni a reflektorfényben töltött idejéből, akárcsak Katalin. A jelentések szerint a színésznő promóciós szerződést írt alá a Dior francia luxusmárkával - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.