Kiderült, miért tesznek sokan WC-papír a hűtőbe

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Kira_Yan/Shutterstock. No use without permission./Kira_Yan -
papír trükk szagok hűtő wc
Újabb trend terjed a TikTokon, egyre többen tesznek WC-papírt a hőtőbe. Kiderült, hogy ez nem csak egy hóbort, pont ellenkezőleg, nagyon hasznos. 

Szokatlan látványt nyújthat egy vécépapír-guriga a hűtőben a tej, a sajt és a tojás mellett, de nagyon praktikus oka van. A konyhai hack különösen akkor hatékony, ha egy érlelt sajt vagy túró mellé tesszük. Bizony, jól gondolod, a gurigák a hűtőben keletkező kellemetlen szagokat tüntetik el.

@drewfrom63rd1 Replying to @wgez ♬ original sound - drewfrom63rd1

A WC-papír magába szívja a hűtőben lévő felesleges nedvességet, ezzel pedig semlegesíti a kellemetlen szagokat - írja az Unilad.

Ez az egyetlen megoldás?

Ha úgy gondolod, nem tudod megszokni a WC-papír látványát a hűtődben, kipróbálhatod a szódabikarbónát is — egyesek szerint hatékonyabb. Ez is magába szívja a nedvességet és a szagokat, de tovább kitart egy adag, mint egy guriga WC-papír.

Ha nincs szódabikarbónánk otthon, akkor használhatunk fekete köménymagolajat, aktív szenet vagy vaníliakivonatot is, ezek is nagyon jó szagtalanítók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.