Titkos viszonyt folytat Kamilla királyné volt férje: nem akárkivel szűrte össze a levet

viszony Anne Robinson Kamilla Andrew Parker Bowles
Kamilla volt férjére ismét rátalált a szerelem. Andrew Parker Bowles már egy éve folytat titkos viszonyt.

A hírek szerint egy éve titkos kapcsolatot folytat Kamilla királynő exférje, Andrew Parker Bowles egy ismert személlyel. A párja állítólag nem más, mint Anne Robinson angol televíziós műsorvezető és újságíró.

Kamilla királynő és Anne Robinson, Andrew Parker Bowles, Kamilla volt férjére Forrás: Anthony Devlin-WPA Pool/Getty Images- MARTYN HAYHOW / AFP

A 79 éves egykori műsorvezetőt és a 83 éves nyugalmazott dandártábornokot egy közös barátjuk mutatta be egymásnak. Kapcsolatuk állítólag "nyílt titok" a felsőbb körökben, és Andrew rendszeresen részt vesz Anne vacsorapartijain, amelyek a 17. századi Cotswoldsban található otthonában zajlanak. Bennfentesek szerint az egyik első randevújuk egy vacsorapartin volt, amelyen David Cameron volt miniszterelnök is részt vett. Amikor a The Sun a románcukról kérdezte, Anne csak a következőket mondta: „Semmi közötök hozzá".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.