Fürdőkádban mosta meg a műfenyőjét: gyűlölködők hada gúnyolódik rajta

Forrás: Shutterstock -
karácsonyfa fürdőkád műfenyő tisztítás
Több millióan látták már TikTokon azt a néhány másodperces videót, amelyben egy nő megmosta műfenyőjét a fürdőkádban. Az embereknek pedig megvan róla a véleményük. 

Terápiára küldenék azt a nőt, aki szerint érdemes megmosni a műfenyőt, mielőtt felállítanánk. Rhema a TikTokon oszt meg rendszeresen takarítással kapcsolatos tartalmakat, és most azt mutatta meg, hogyan tisztítja műfenyőjét a fürdőkádban. Az emberek azonban nem voltak elragadtatva az ötlettől, a nő gúny tárgyává vált.

Kádban tisztította műfenyőjét a nő: azóta gúnyolódnak rajta – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

„Mint amikor a főnököm újabb feladatokat talál ki nekem, mert kevés a munka" – írta az egyik hozzászóló. „Én, mikor bármi mást megcsinálok, csak a házifeladatomat nem" – írta egy másik kommentelő. „Biztos vagyok benne, hogy a terápia megoldaná a problémáját" – osztotta meg véleményét a fa mosásáról egy újabb kommentelő. Volt, aki megjegyezte, előbb fogják látni őt egy másik fával, mint azt, hogy fürdőkádban mossa a műfenyőjét, mások szerint pedig túl sok ideje van Rhemának. Azzal is vádolták, hogy ezt csak a feltűnési viszketegség és a nézettség miatt csinálja, egyébként soha nem jutott volna ilyesmi az eszébe. A műfenyőt természetesen meg lehet takarítani, de nem biztos, hogy a vízzel való tisztítása a legjobb módszer.

@rhema.br Clean my Christmas tree with me #clean#cleaning#cleaningtiktok#cleantok#cleantiktok#cleaningmotivation#cleaninghacks#cleaningtips#christmas#christmastiktok#christmastree#christmascountdown#christmasdecor#christmasclean#christmascleaning#christmascleanup#christmascleantok♬ original sound - Rhema

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.