asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május hava a lehetőségek tárházát jelenti. Ráadásul nincs olyan feladat, amely kifogna rajtad. Ám, hogy milyen változásokat hozhat az üde május, a Life.hu havi horoszkópja árulhatja el neked.

Áprilisban nem minden ment könnyedén, de május hava kegyes lesz veled, fordul a kocka, és szinte csak ki kell találnod valamit, az teljesülni fog. Nem kell túlzásokba esned, küzdened egy eredményért, mert a körülmények a Te esélyeidet növelik. A hónap folyamán többször is észlelni fogod, hogy láthatatlan erők támogatnak, s olyan emberekkel is találkozol, akik ellátnak ötletekkel. Az esetleges kételyeid, bizonytalanságod megszűnik, így újra kiegyensúlyozottság költözik mindenapjaidba. A hónap második fele már új kapcsolatokat építésére is kiváló! Ha problémáid vannak a családoddal, barátaiddal, esetleg szerelmeddel, akkor ideje, hogy megbeszéld, és megoldást keress a bajokra.
Vagány programtipp: mit szólnál egy klassz koncerthez?


Anyagi ügyek terén mindenképpen várható egy érdekes fellendülés májusban, valamilyen külső segítség által. Figyeld a híreket, a javaslatokat, mert a legváratlanabb irányból érkezik egy jó ötlet, javaslat, ami a hasznodra lehet. Szerelemben és karrier terén is jól alakulnak ügyeid, ugyanakkor fontos, hogy pontos célokat tűzz ki magad elé, ezzel is megkönnyítve a saját dolgodat. A havi égi konstellációk pozitív irányú változásokat hoznak, használd ki a felbukkanó lehetőségeket, bárhonnan is érkezzenek! Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden kedved szerint alakulhat!
Vagány programtipp: irány a legközelebbi kézműves vásár, szerezz be pár csinos darabot otthonra, ami minden nap feldob és mosolyt csal az arcodra.

Május hava könnyed, érzelmekkel teli és üde lesz, nem sok okod lesz panaszra. Szervezz magadnak színes programokat, és vállalj be új kihívásokat. Meg tudsz felelni a saját elvárásaidnak, de azoknak is, melyeket a környezeted támaszt veled szemben. Sokakat lenyűgözöl azzal, hogy tele leszel ötletekkel, és szívesen adsz instrukciókat másoknak is. A munka vagy a tanulás mellett pihenj, szórakozz sokat, most van itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, szabadságnak. Emellett mély és intenzív érzésekkel lesz tele a szíved és a lelked, mely segíti emberi kapcsolataid javítását. A következő hetekben szinte bármit sikerre vihetsz.
Vagány programtipp: egy borkóstolós hétvége a barátokkal kiváló program lehet?

Ismerd be, hogy áprilisban sokszor erődön felül teljesítettél, nagyon sokat dolgoztál, így pedig nem csoda, ha május elején kissé elveszettnek érzed magad, és hirtelen nincs kedved újabb kihívásokhoz. Az első napokban lazíthatsz, ám 6-át követően vissza kell zökkenned az eredeti kerékvágásba, és ismét szembe kell nézned új feladatokkal, melyek májusban sem maradnak el. Még szerencse, hogy összességében kifejezetten energikus leszel, jól érzed magad a bőrödben, s az élet minden területén előrébb tudsz lépni, valamilyen formában a fejlődés lesz rád jellemző. Új barátságokra, szingliként új szerelemre találhatsz.
Vagány programtipp: irány a közeli kalandpark. Tedd próbára a bátorságodat, hívd a barátaidat is!

Május a legkedvezőbb tavaszi hónap számodra, amit áprilisban nem sikerült megvalósítani, azt most könnyedén létrehozod, s a végeredményt tekintve még sikeresebb leszel, mint az a hónap elején reméled. Kiváló lehetőségek nyílnak meg előtted, itt az idő új vállalkozás beindításához, tanulmányok megkezdéséhez, vagy vizsgák letételéhez, - bármilyen feladatod adódjék, mindent próbálj a lehető leghamarabb beteljesíteni. Csupán a hónap közepén vár rád egy-két nehéz pillanat, nézeteltérések, megoldhatatlannak tűnő problémák bukkannak fel. Ám mégis szerencsésnek érezheted magad, mert minden problémára gyorsan találsz gyógyírt.
Vagány programtipp: Szervezz egy hosszú hétvégét egy olyan helyszínre, ahol még sohasem jártál!

Merkúr és Vénusz összefognak, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtsék meg számodra vágyaid beteljesítéséhez. Együttes támogatásukkal nem csak szakmai téren arathatsz sikereket, hanem fellobbanhat a szerelem lángja is. Ez utóbbi akkor is megeshet, ha egyébként már elkötelezett vagy, úgyhogy a lecke bizony fel lesz adva! Menni vagy maradni? Rajtad múlik minden! Nagyszerű, energikus periódusra számíts, amikor munkában sikereket érhetsz el, kitartásod meghozza a várva-várt eredményeket. Vitás helyzetekben az eszed és ne a szíved diktáljon! Mindig tartsd észben, hogy: lassan járj, tovább érsz!
Vagány programtipp: iratkozz be egy hétvégi tánctanfolyamra. Mozgás, egészség, ritmus, - tökéletes hármas!

Május első fele kissé döcögősre sikeredik, pedig Te mindent megteszel azért, hogy sikereket érj el. Ne aggódj, nem azért akadályoznak az égi energiák, hogy gátoljanak, hanem azért, hogy kicsit gondolkodásra sarkalljanak. Nyugodj le, tűnődj el azon, vajon mit is akarsz elérni, hova akarsz eljutni. Tűzz ki új célokat, így pedig az inspiráció is könnyebben megérkezik. Tény, hogy 12-éig több nehéz helyzetet is meg kell oldanod, de azt követően az egész hónap jól alakul. Ismét élettel leszel teli, mozgalmas napok állnak előtted, folyamatosan pozitív élményekben lesz részed. A hónap utolsó napjaiban összerúghatod a port valakivel, de ez elkerülhető, ha a kritikus pillanatokban elszámolsz tízig, s csak utána válaszolsz.
Vagány programtipp: egy hétvégi életmódtábor kifejezetten segítségedre lehet abban, hogy miként élj egészségesebb, tudatosabb életet.

Vénusz és Jupiter kiváló energiákkal ölelnek körbe, s teszik mindezt egészen hosszú ideig. Pozitív hatásaikat érezni fogod szakmai, tanulmányi és szerelmi téren egyaránt, légy bátor, s ha adódik alkalom arra, hogy változtass az életeden, hát tedd is meg! A segítő hátszél folyamatosan ott lesz mögötted, érezned kell, hogy fele annyi energia befektetéssel tudod elérni a céljaidat. Kizárólag akkor adódhatnak problémáid, ha heves leszel, és meggondolatlanul mész előre, anélkül, hogy másokkal egyeztettél volna. Ha csak a saját érdekeidet nézed, akkor belebonyolódhatsz egy-két konfliktusba, ám épp ezek ébresztő hatással lesznek rád. Jó hír, hogy a sok pozitív hatás, ami összességében ér, felülírja az apróbb kellemetlenségeket.
Vagány programtipp: feltétlenül iktass be életedbe egy olyan hétvégét, amikor teljesen vissza tudsz vonulni a világ zajától.

Ha stabil párkapcsolatban élsz, mindenképpen figyelj oda kettőtökre, kedvesed érzéseire, kéréseire, mert könnyen keletkezhet egy olyan helyzet, mely kellemetlenül érinthet, ha felületes vagy. Ha még keresed az igazit, akkor május hava kevésbé kedvez egy új kapcsolat alapjainak letételéhez. Ám mindez ne vegye el a kedved, mert más területeken kiválóak a lehetőségeid, vesd bele magad a munkába, a tanulásba, mutasd meg a rejtett képességeidet, állj elő fergeteges ötleteiddel, és ne félj szembemenni mások akaratával, ha be tudod bizonyítani, hogy rosszak az elképzeléseik. Lehet, hogy meg kell élned pár hullámvölgyet, de mégis ez ad további erőt ahhoz, hogy kitarts, s eljuss a célig.
Vagány programtipp: ahány hétvége, annyi égtáj! Minden hétre tervezz be egy vár- vagy kastélylátogatást. Csak olyan helyekre menj, ahol még sosem jártál!

A rég várt változások most beköszöntenek, s elég komoly meglepetést fognak neked okozni, ugyanis folyamatosan kapod majd az inspirációt, ez az érzés pedig nem engedi meg, hogy pihenj, vagy épp lógasd a lábad. A csodák ideje jöhet el számodra, amikor mindent tálcán kínál a sors, ám a cselekedni neked kell! Pénzügyi téren kifejezetten megnőnek az esélyeid arra, hogy változtass, gyarapodj, növekedj. Könnyen lehet, hogy új munkalehetőség kínálkozik, saját vállalkozást alapíthatsz, amiből több pénzhez juthatsz, mint az elmúlt években bármikor. Szerelem terén is erőteljes mozgások várhatóak! Ezek a lehetőségek inkább a hónap első felében adódnak, így ne habozz! Tettekre fel!
Vagány programtipp: egy barlangtúra igazi felüdülés lehet, hisz egyre melegebbek a napok, odabent pedig kellemesen hűvös az idő!

Május hava a lehetőségek tárházát rejti. Nincs semmi, ami akadályként gördülne eléd… legfeljebb saját magad, ha téblábolsz, ha húzod az időt, ha nem érzel kellő erőt magadban ahhoz, hogy változtass. Leginkább a hónap középső periódusa lesz kiemelkedő, ha bizonytalan vagy, hát kérj segítséget! Szakmai előmeneteled garantált, érdekes kihívások várnak, fontos sikereket zsebelhetsz be, régi feladatok elvégzéséért kaphatod meg a várva-várt elismerést. Ha vizsgákra kell készülnöd, tudd, hogy könnyen magadba szívod a tudást. Bevállalhatsz egy utazást, költözést, könnyen megoldhatod párkapcsolati nehézségeidet, ha magányos vagy, akkor elkerülhetetlenül fellobban a láng.
Vagány programtipp: ha van gyermeked könnyű a helyzeted, ha nincs, akkor kérj kölcsön a családból egyet, és vidd el egy közeli Gyereknapi buliba.

Semmi nem állhatja utadat, senki nem beszélhet le céljaid megvalósításáról, viszont Te tehetsz valami jót másokkal! Minden kihívást ossz meg valakivel, így a feladatok egy részét átadhatod, de élvezni fogod azt is, hogy a siker közös. Szinte alig kezdődik el május hava, nap mint nap öröm ér, elégedett lehetsz, eredményeket teszel le az asztalra, ezzel pedig sokak elismerését kivívod. A változás elkerülhetetlen, örülj annak, hogy különösebb erőfeszítés nélkül kerülsz egyre közelebb a céljaidhoz. Ha már van párkapcsolatod, nagy döntések meghozatalára alkalmas ez az időszak, kedvesed áll elébe mindenek. Még keresed a másik feled? Most jöhet a mindent elsöprő igazi szerelem, csak figyelj, és nyisd ki a szíved kapuját!
Vagány programtipp: Egy hétvége egy kellemes gyógyfürdőben, s hetekre feltöltöd magad különleges energiákkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.