asztrológia kínai asztrológia ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét, - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz mindenképpen az újesztendő.

Általánosságban elmondható, hogy 2015-ben – kivétel nélkül! – mindenki megkapja a lehetőséget arra, hogy bizonyítson, letegyen valamit az asztalra. Te megteszed, amit kell?

Patkány

Vegyes hatások, néha fent, néha lent… de egy biztos! Ha körültekintő vagy, figyelmes és okosan tervezel, akkor nagy bajod nem eshet. Feladataidat végezd inkább lassabban, minden lépést alaposan megtervezve, de mindennek juss a végére, - a kapkodás nem ajánlott, sőt, ezzel csak galibát okozol magadnak. Lehetsz maximalista, de emellé ne vállalj többet magadra annál, mint amit teljes bizonyossággal végre is tudsz hajtani. Május, szeptember és október hava igencsak zajos és mozgalmas lesz, és jöhetnek olyan napok, amikor egyszerűen elveszíted a fonalat. Ne félj ilyenkor segítséget, bátorítást kérni másoktól. Fontos, hogy tanulj valamit, ami előrébb vihet.
Pénzügyekre különleges figyelmet kell szentelned, a hitelfelvétel és a túlzott költekezés nem ajánlott.
Szerelmi téren a nyár hoz áttörést, örömteli pillanatokkal, szenvedéllyel.
Munka fronton ébernek kell lenned, s elsősorban olyasmit csinálni, amiben jó vagy.

Bivaly

Cselekedj, mihamarabb, ne várj a holnapra, ne várj jobb időkre vagy arra, hogy majd valaki megold helyetted valamit. Elsősorban önmagadra számíthatsz, 2015-ben sokkal hatékonyabb leszel egyedül, mint párban vagy csoportban. A kilátásaid jók, nyugodtan vágj bele az ismeretlenbe, ne félj a kudarctól, hisz, aki nem próbálkozik, nem éri el a céljait. Garantált, hogy sok megkeresést kapsz, akár egy költözés vagy egy munkahelyváltás is felforgathatja átmenetileg az életedet, mondj igent, bármi adódjék! Ragadd meg a lehetőségeket, sokat tehetsz azért, hogy pozitív mérleggel zárd majd az esztendőt. A méltó jutalmadat biztosan elnyered, ha megvalósítod az elképzeléseidet. Hab a tortán, hogy társasági szinten is nagyobb elismerés övez majd.
Pénzügyek terén akár hitelből, vagy mások segítségével hatalmas várat építhetsz.
Szerelmi téren sokan vesznek körül, s bár nehezen fogsz dönteni, a legjobb mellett teszed le a voksod.
Munka fronton emelkedő bevétele, nagyobb elismerés, látványos fejlődésben lehet részed.

Tigris

Minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy sikert érj el. A kreativitás alappillére lesz a 2015-ös esztendőnek, élj ezzel, ne félj kimondani az ötleteidet és meg is valósítani azokat. Ha valami túl nagy, s úgy véled, egymagad nem boldogulsz, hát kérj segítséget, garantált, hogy gyorsan találsz olyan embert, aki egyengeti majd az utadat. Az eredmények gyorsan jönnek… de ne ülj a babérjaidon! Ha elértél egy adott szintig, ott ne állj meg! Bármi, amit elhanyagoltál az elmúlt években, az most jobbá tehető, feljavítható, szebbé formálható. Ha vonzódást érzel a művészetek iránt, ne csitítsd el magadban ezt az igényt. Töltsd hasznosan az évet, mert a kecske esztendőben fantasztikus lehetőségek rejlenek. Izgalmas kihívások… és Te? Együtt ez a siker!
Anyagiak terén bátran merj nagyot álmodni, de fontos, hogy feltétlenül keress új pénzforrásokat.
Szerelmi téren a tavasz és a nyár rejt neked egy nagy titkot. Lehet, hogy a régmúltból tér vissza valaki…
Munka fronton komoly fellendülés várható, akár nagyobb távolságot is megtehetsz azért, hogy feljuss a csúcsra.

Nyúl

Komoly kihívások várnak rád, és tilos a megfutamodás! Nem dughatod a fejedet a homokba a változások elől. Minél később futsz neki terveid megvalósításának, annál nagyobb késedelembe esel. A Kecske évében általában igaz rád, hogy szereted a dolgokat halogatni, mindent kétszer alaposan átgondolni, de közben jusson eszedbe, hogy önmagában a gondolkodás és a téblábolás nem visz előrébb. Merj kockáztatni, mert kilépni a komfort-zónádból, és akkor meg fogod azokat a körülményeket találni, amelyek elvisznek az áhított célig. Gyakran érezheted azt, hogy csak úgy visz magával az ár… persze, ez igaz, ha hagyod, hogy vigyen! Ám, ha a sarkadra állsz, és megleped magad azzal, hogy a maximumra törekszel, és nem félsz többet tenni önmagadért, akkor nem érhet kudarc.
Anyagiak terén fontos az alaposság, és a nagy kiadások elkerülése. Ha nem muszáj, akkor ne most fektess be bizonytalan üzletekbe.
Szerelmi téren tiéd a pálya egész nyáron és ősszel. Ha van kapcsolatod, az tele lesz élettel. Ha nincs, oly gyorsan jön, hogy alig bírsz felocsúdni.
Karrier fronton kudarc és kihívás egyaránt adódik. Mindig azt tartsd szem előtt, hogy ha lent vagy, onnan már csak felfelé mehetsz.

Sárkány

Rengeteg lehetőség, sok új ismeretség és áldás kíséri majd napjaidat a Kecske évében. Kevés, de hasznos dologra lesz szükséged ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Ezek az összeszedettség, a céltudatosság és a pozitív hozzáállás. Nem is tűnik olyan kivitelezhetetlennek, igaz? Légy magabiztos, és semminek ne fuss neki úgy, hogy nem tervezted meg a szükséges lépéseket aprólékosan. Szerencsére most nem várod a sült galambot, hanem teszel a saját sikered érdekében. Csalódások aligha jellemzik a Kecske évét, bár szeptemberben várhatsz valamilyen lényeges fordulatot, ami biztosan késlekedik majd. Fontos, hogy ne félj magadra vállalni a komoly felelősséggel járó feladatokat, ha pedig az irányítást adják a kezedbe, csak tedd a dolgod!
Pénzügyek terén fontos az átszervezés. Egyensúlyozd ki a kiadási és a bevételi oldalt, és az év végén szép mérleggel zársz majd.
Szerelmi téren pontosan az következik, amire régóta vágysz: öröm, élmény, szenvedély.
Munka fronton nagyon lényeges, hogy aknázd ki a kapcsolati tőkédet, és próbálkozz új utakon is.

Kígyó

Ismerd be nyugodtan, hogy az elmúlt három évben messze nem voltál mindig elégedett önmagaddal és az elért eredményekkel. Ám, ami késik, nem múlik, - itt a siker és az öröm éve, 2015! Mindaz, ami mostanában csalódást okozott kijavítható, megoldható, vagy akár el is engedhető. Vedd kezedbe a sorsod, ne tétlenkedj egy pillanatig se, tűzz ki új célokat, és ne félj hátat fordítani annak, ami eddig nem hozott neked sikert és elismerést. Az előző instrukció nem csak munkára, tanulásra vonatkozik, hanem bizony azokra az emberekre is, akik inkább gátoltak téged a fejlődésben, ahelyett, hogy segítettek volna. Több oldalról is lehetőséget kapsz a bizonyításra, erőd, energiád, kreativitásod fitogtatására. Az lesz a fantasztikus, hogy mindig akadnak mentő ötleteid, és másoknak is támaszává válhatsz.
Pénzügyek terén fontos a találékonyság. Csökkentsd az adósságot, képezz mihamarabb tartalékot.
Szerelmi téren nagy előnyhöz jutsz, mert mindent pontosan úgy alakíthatsz, ahogy az számodra megfelelő.
Munka fronton a barátok vagy egy rokon adhat neked remek inspirációt, figyelj a javaslatokra.

Tulajdonképpen szinte bármit megtehetsz azért, hogy sikert érj el, viszont a tisztesség útjáról ne térj le. Jó az, ha komoly kihívások várnak, de most se feledd el azt a tényt, hogy minden lépcsőfokot be kell járni ahhoz, hogy a sikered látványos, stabil és hosszan tartó legyen. Lesznek az évben könnyű – április, június, szeptember -, és nehéz – március, augusztus, december – hónapok, a legfontosabb, hogy mindig légy éber, és vedd észre időben, hogy egy adott körülmény számodra jó, vagy inkább hátráltató. Rendelkezel azzal, amivel sokan nem, ez pedig a jó helyzetfelismerő képesség. Ha a belső hang azt jelzi: állj! – azt vedd komolyan. Így elkerülheted a nagyobb buktatókat, és a sikerekre tudsz leginkább koncentrálni. A stressz nyomasztó erővel nehezedik rád, igyekezz szórakozni is.
Anyagiak terén összpontosíts a konkrét célokra. Így bármit elérhetsz, bármit megteremthetsz magadnak, de a kockázatot érdemes kerülni.
Szerelmi téren maradj óvatos, az év első felében valaki csőbe húzhat, összetörheti a szíved. Augusztus után fordul a kocka…
Karrier fronton tudd, hogy 2015 nem kedvez a hirtelen váltásoknak, az elsietett döntéseknek. Inkább a tanulásra koncentrálj.

Kecske

Nem kérdés, hanem tény! 2015 a Te éved, - mindenféle szempontból. Viszont most se feledkezz meg arról, hogy sok múlik a hozzáállásodon. Hiába a pozitív energiák, ha nem teszel meg mindent a céljaidért. Különösen szakmai téren nőnek meg az esélyeid, kiemelkedhetsz a sorból, irányítói pozíciót szerezhetsz, de egy saját vállalkozás elindítása is aktuálissá válhat, ha eddig nem volt. Azon túl, hogy te is kívánod a sikert, mások is inspirálni fognak, jó ötletekkel látnak el, most tényleg érdemes mindenki véleményét és tapasztalatát meghallgatni. Ajtók nyílnak meg előtted, szárnyalhatsz kedvedre, szabadon kreatívkodhatsz, és még a homokból is képes leszel stabil várat építeni. Ne feledkezz meg közben a szeretteidről és a kedvteléseidről sem.
Pénzügyek terén kézben kell tartanod ügyeidet, csökkentsd a kiadásokat és keress új pénzforrásokat.
Szerelmi téren sokat fejlődsz, megérted, mi volt előtted eddig akadály a kiteljesedésben.
Munka fronton csodák történnek az álláskeresőkkel, varázslatosat tudnak alkotni a már elkötelezettek, és a vállalkozások alapjai most stabilak lesznek.

Majom

Ismerd be, hogy 2014 nem is volt rossz, sőt! Ám, 2015 első két-három hónapja kissé zötyögni fog, nehezen találod meg a jó válaszokat, akadozik a kommunikációd, és az ötleteid nem találnak meghallgatásra. Ne aggódj! Ami késik, nem múlik! Itt az idő arra, hogy a lassú tempójú évkezdet idején gondolkozz, tervezz, fantáziálj, tűzz ki új célokat, beszélgess másokkal, cserélj eszmét, s ha már felkészültél a fejlődésre és a változásra, akkor jöhet májusban a nagy áttörés, amikor a siker önmagától kopogtat az ajtóm, jó lehetőségeket hozva, - munka, tanulás és szerelem terén egyaránt. Lesz pár alkalom, amikor egészen mély gödrök alját járod meg, de épp ezek a tapasztalatok segítenek ahhoz hozzá, hogy az év jelentősebb részében a maximumot hozd ki magadból és jó dolgokat alkoss.

Pénzügyek terén jó, ha vállalkozásba fogsz, vagy közösködsz valakivel. Nem fogod megbánni.
Szerelmi téren sokat javíthatsz meglévő kapcsolatodon, fő az őszinteség. Ha még keresed a párod, júniustól bármikor betoppanhat.
Munka fronton megterhelő év vár rád, s bár a siker kissé késlekedik, szeptembertől sokan elismerik képességeidet.

Kakas

Akkor lehet ez az év neked kedvező, ha előrelátó vagy, tervezel, célokat tűzöl ki, és a legfontosabb, egyben legtitkosabb terveidet nem osztod meg másokkal. Fontos lenne, hogy mihamarabb lezárd azokat a függőben lévő ügyeket, amelyek teherként nyomják a vállad. Mindazon, ami 2014-ben, vagy azt megelőzően csalódást okozott, túl kell lépni, nem rágódhatsz régi témákon örökké. Új kilátásokkal kecsegtet ez az esztendő, de a múlt helyett a jövőre kell fókuszálnod. Remek munkahelyváltásra adódik alkalmad, de ebbe még egy külföldre költözés is beleférhet. Keresd az új lehetőségeket, mert megtalálod azt, ami neked való. Május nagy kiugrást hozhat tanulmányi téren, ha vannak lezáratlan vizsgáid, ekkorra időzítsd azokat.
Anyagiak terén gyors gyarapodásra van kilátás, ám beleeshetsz abba a hibába, hogy gyorsan kezdesz költekezni is…
Szerelmi téren a kezdeményezés most kifizetődő. Merd elmondani, mit érzel a másik fél iránt.
Karrier fronton minél több energiát fektetsz valamibe, annál nagyobb lesz a megtérülés.

Kutya

Ha az elmúlt években akadályok állták utadat, hát tudd, hogy 2015-ben nem fogják. Kifejezetten kecsegtető lehetőségek sora vár rád, és olyan tapasztalatok birtokába juthatsz, melyek hosszú évekre feltöltenek és segítik utadat egyengetni. Komoly távlatok nyílnak meg előtted, termékenység és mozgalmasság jellemez, ne félj megvalósítani az egyszerű mellett az őrült és formabontó ötleteket is. Tele leszel kreativitással és lelkesedéssel, márpedig ez a páros elvisz bárhová. Felelősségteljesebbnek fog látni a környezeted, így olyan ügyeket, tennivalókat is rád bíznak, melyeket eddig sosem. Tekints ezekre a helyzetekre komoly elismeréssel. Lehet, hogy augusztusig a nagy sikerek még az előzőekben leírtakhoz képes elmaradnak, de ősszel szinte özönvízszerűen érkezik hozzád a siker, a dicséret, a jó szó, s nem utolsó sorban a hála.
Pénzügyek terén megérted, hogy nem minden forog az anyagiak körül, ez pedig felszabadító érzés lesz.
Szerelmi téren garantált a siker, július, szeptember és december hava kiemelkedő.
Munka fronton az álláskeresők járnak a legjobban, de a stabilan elkötelezett Kutyáknak sem kell aggódniuk.

Disznó

Remek hír lehet számodra az, hogy a terveid 2015-ben megvalósíthatóak. Érdekes kettősség jellemez majd ezzel összefüggésben, mert lesz, amikor kizárólag magadra számíthatsz, de lesz olyan tennivaló, amit csoportban tudsz igazán csúcsra juttatni. A céltudatosságod, a kitartásod garantáltan elvisz a célig, s bár akadnak zökkenők májusban és októberben, de az év végen szép eredményeket tudhatsz majd a hátad mögött. Az elhamarkodott cselekedeteket kerüld el, főleg, ha azok kapcsolatban állnak a pénzzel. Ne adj kölcsön, és ne is végy fel hitelt, hidd el, hogy mindent meg tudsz oldani önerővel. Fontos, hogy az év folyamán működj szorosan együtt másokkal, cseréljetek eszméket, tapasztalatokat, mindenki jól járhat.

Anyagiak terén gyors gyarapodásra van kilátás, viszont légy egy picit önző, s amiért magad küzdöttél meg, azt bátran tartsd is meg.
Szerelmi téren a kezdeményezésekkel bánj óvatosan, tartsd magad sokra, hisz aki rád vágyakozik, az meg fogja tenni a megfelelő lépéseket.
Karrier fronton márciustól szeptemberig akár több nagy lépést is tehetsz a végső célod felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.