Hétvégi horoszkóp (május 30-31.) – Adj esélyt a szerelemnek!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia május hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas programok, társasági élet és egy nem várt találkozás – minden adott lesz a hétvégén ahhoz, hogy új élményekkel gazdagodj, és új embereket ismerj meg. Mozdulj ki a négy fal közül!

Fura feszültség gyötör a hétvége kezdetekor? Légy optimista, lásd meg az apró örömöket! Tudatosítsd magadban azt, hogy minden problémádra úgysem találsz azonnali megoldást, viszont ha pihensz, és lenyugszol, hétfőn ismét remekelni tudsz. Természetesen kiváló ötlet kikapcsolódni, és magad mögött hagyni a hétköznapok gondjait. Oszd be az idődet, ígérkezz el a barátaidnak, vagy menj egyedül valahová, ahol régen, vagy épp még sosem jártál. Így képes leszel felszabadulni, lenyugszol, békére lelsz. Akár egyedül leszel, akár társaságot keresel magadnak, a lényeg, hogy biztosan jól fogod magad érezni. Az egész heti hajtás után megérdemled a lazítást.

Ahelyett, hogy élveznéd a hétvégét, inkább kitalálsz magadnak valami plusz feladatot, ami szabad óráid jelentős részét kitölti? Felejtsd el, ezt nem akarhatod! Azt se hagyd, hogy környezetedből bárki erre buzdítson. A pihenés fontos, a munka várhat hétfőig. Ha viszont mégis akad indokod arra, hogy egy fontos feladatot magadra vállalj, feltétlenül juss kompromisszumra önmagaddal! Nem baj, ha szombaton kedved támad rendet rakni a szekrényedbe, a padláson vagy épp a pincében, de ne töltsd ezzel az egész napot. Jusson is, maradjon is! Mozdulj ki otthonról, hisz visszavonhatatlanul itt nyár! Meleg van, élmények várnak rád, de nem otthon!

A hét dolgosabbik része zsúfolásig volt tennivalókkal, ám itt és most zárd le a kötelezettségek sorát, és fókuszálj a hétvégére! Tény, hogy erős nyomás nehezedett rád, sok volt veled szemben az elvárás, de ezt ne vidd magaddal a következő napokra. Ha ért is kellemetlenség, abban lásd a tapasztalnivalót, aztán fordíts hátat mindennek, és olyasmit csinálj, ami neked fontos és izgalmas. Feltétlenül menj társaságba, ismerős vagy ismeretlen emberek közé! Mozdulj ki otthonról, a négy fal szorító öleléséből, és keress olyan helyet, ahol táncolhatsz, mulathatsz, és levezetheted az esetleges feszültséget, ami felgyűlt benned. Nyugodtan ereszd el magad!

Minden dicséretet megérdemelsz! Jól és sikeresen teltek a hét szorgosabb napjai, ráadásul előrelátó voltál, sokat tettél azért, hogy időben kitaláld és megszervezd a hétvégi programot. Szeretnél felüdülni, kivirágozni, valami érdekes dolgot összehozni? Esetleg alaposan kitombolni magad? Kedveseddel összebújni, vagy megtalálni végre az igazit? Nos, bármilyen terv is foganjon meg a fejedben, Jupiter hátszelet ad a sikerhez, Vénusz pedig garantálja, hogy érzelmileg topon leszel. Örülj az ismerkedés lehetőségének, de a régi barátokat sem hagyod cserben. Csináld mindig azt, amihez épp kedved van!

Ez a hétvége tele lesz olyan eseményekkel, élethelyzetekkel, és pozitív érzésekkel, melyekre régóta vágytál. Pont azt kapod, amit megérdemelsz, márpedig neked is jár a jó! Érzelemmel, romantikával lesz fűszerezve életed, s bizony a szenvedély sem kerül el, ha még nincs senkid, adj esélyt magadnak és egy kedves személynek a boldogságra. Ha bátor vagy és bevállalós, akkor bármi megtörténhet. Ha van kedvesed, csábítsd el, ha nincs, akkor hálózz be valakit, most kiválóak az esélyeid! Akaratlanul is vonzani fogod magadhoz az ellenkező nem egyedeit, s ha még egy csinos ruhát s felveszel, a siker többszöröződik. A mosollyal se fukarkodj, és az ötleteidet is útnak engedheted, hátha valakinek megtetszik valamelyik.

Végre elérkezett a hőn áhított hétvége, sokat tettél azért, hogy kiugorhass a mókuskerékből, s azt tehesd, amit csak szeretnél. Semmi se tartson vissza attól, hogy kedved szerint töltsd az időt. Nagyon vártad, s annál is jobban megérdemled, hogy a vágyaid szerint alakuljon minden. Nyugodtan mondj nemet arra, amihez nincs kedved, s csakis olyan emberekkel légy együtt, akikkel öröm a közös szórakozás, a mulatozás. Ha most mégis a nyugalomra és pihenésre voksolnál, legyen úgy, de a munkát mindenképpen kerüld el messziről. Légy spontán, ha hívnak valahová, mondj igent!

Ez a hétvége – ha igazak az égi előrejelzések – sok minden lesz, csak csendes és egyhangú nem. A nyugalom máshol keres magának helyet, sokkal inkább a mozgalmasságban, mulatozásban, gazdag élmények sokaságában fogod meglelni az örömöd. Az sem baj, ha a felgyülemlett otthoni feladatoknak próbálsz a végére járni. Ez amellett, hogy dicséretes dolog, de nem fog boldoggá tenni, tehát mozdulj is ki a négy fal közül, hisz a szombat este izgalmas meghívást rejteget, eljuthatsz egy olyan társaságba, ahol érdekes eszmecserékben lehet részed, melyek alaposan megmozgatják a fantáziádat. Nyugodtan rúgj ki a hámból, majd vasárnap kialszod magad.

Jupiter felpörget, Vénusz felszítja benned a szenvedélyt, ketten együtt hátszelet adnak a vadsághoz, a felfedezéshez, és biztos, hogy könnyű lesz ismerkedni, akár szerelemre lelni. Merkúr bevonzza az új lehetőségeket, barátra lelhetsz, vagy valamilyen érdekes felajánlás érkezhet hozzád. Kell ennél több? Igen, Te magad, úgyhogy szombaton semmiképpen se maradj otthon, kötelező csinosan felöltözni, és társaságba menni, élni az életet, esélyt adni magadnak, hogy jó dolgok történjenek veled! Nem a hely vagy a körülmény a lényeg, hanem az, hogy emberek közt légy, ismerkedj, beszélgess, tapasztalatokat cserélj másokkal, hogy jól érezd magad. A nyugalom és a béke megélésére ráérsz vasárnap.

Úgy véled, valami fontos hiányzik jelenleg az életedből? Egy élmény, egy érzés, vagy a siker íze? Határozd meg pontosan! Egyáltalán, miből gondolod, hogy nem kerek az életed? Ha kissé visszahúzódsz, s eltűnődsz ezeken a kérdéseken, szombaton könnyen megleled a válaszokat, s már csak azt kell kitalálnod, miként tudod pótolni azt a bizonyos dolgot. Ha van kedvesed, akkor ott keresd a baj forrását, talán ideje átgondolni, mit is vártok egymástól. Ha együtt tervezitek a jövőt, akkor érdemes átbeszélni a teendőket, ha viszont még keresed az igazit, akkor betoppanhat életedbe a szerelem. A változás megérkezik életedbe, csak vedd észre, milyen irányból!

Tele vagy energiával, jó a kedélyállapotod, és ha magányos Bakként ezen a hétvégén hódítani szeretnél, szerelembe esnél, ahhoz minden esélyt megkapsz. Szerencsére elkötelezettként sem kerülnek el a kellemes pillanatok, vigyél valami újdonságot a hálószobába! Jó hír, hogy egy nagy adag merészség is társadul szegődik a hétvégén, ami tovább turbózza a hangulatodat. Megfigyelhető, hogy az időd jelentős részét a szenvedély és a vehemencia uralja, folyamatosan csinálsz valamit, és az eredmények sem maradnak el. Magányosként próbálgasd a szárnyaidat, tesztelj új csábítási praktikákat, figyeld meg, hogy nem marad viszonzatlan a próbálkozásod, - és ami nem jön össze esetleg szombaton, majd jól alakul vasárnap.

Fárasztó hetet zársz, nem kell titkolnod, hogyha kissé nyűgös vagy, és szabadulnál a mókuskerékből. Egyetlen dolgot tehetsz, pontosan eltervezed, hogy mikor rakod félre a munkát, aztán még a gondolataidból is messzire űzöd, és teret hagysz a békességnek és a pihenés lehetőségének. Feltétlenül mozdulj ki otthonról, menj el valahová, ahol egy kis csend és béke vesz körül. A tűréshatárod mezsgyéjére értél, szombat délelőtt még a legapróbb dolgokban is képes leszel a negatívumot meglátni. Ne rontsd el a hangulatot, törekedj a békére és a kompromisszumokra! A víz közelsége jót tenne a lelkednek. Ruccanj ki otthonról.

Eleinte sehogy sem akar megérkezni a hétvégi hangulat? Sőt, inkább azt érzed, a munkára, vagy a magánéleti kötelezettségekre kell fordítanod az időt? Az elmédet próbáld lecsillapítani, és mihamarabb távolodj el a hétköznapi feladatoktól! Ne rontsd el a szombatodat, hisz a pihenésre szánható idő mindig kevesebb, mint a munkára vagy tanulásra áldozható. Kötelezettségek helyett önmagadra fókuszálj, ne gyötörjenek olyan ügyek, melyeket most úgysem tudsz megoldani! Csakis a családod, a barátaid és a tervezett programok kössék le a figyelmedet! Kapcsolj ki, szórakozz, menj társaságba, a többivel ráérsz hétfő reggelig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.