Hétvégi horoszkóp (június 13-14.) - Mire vágysz igazán?

június asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáresti buli vagy otthoni beszélgetés? Ez a hétvége egy dolgot biztosan tartogat minden jegy számára: szabadságot és lehetőséget arra, hogy magad döntsd el, merre mész, mivel töltöd az időd. Hallgass a szívedre!

Hétvége van, úgyhogy eszedbe se jusson dolgozni, vagy kifogásokat keresni a pihenés ellen. Ne vállalj fel semmilyen extra feladatot, hacsak nem tudod azt szívvel és lélekkel csinálni! Az még csak-csak belefér, hogy takarítasz, kerti munkákba kezdesz, vagy esetleges vállalkozásod függő feladatait átgondolod, de ezután csakis a számodra kedves dolgok kerüljenek fókuszba! Keresd a béke, a nyugalom, a harmónia lehetőségét, lógasd a lábad, és szánj időt arra, hogy tervezed a jövődet, és eszmét cserélsz másokkal. Engedd szabadjára bátran a fantáziádat, ha pedig társasági életet élnél, ne fogd vissza magad.

Valami nem hagy nyugodni? Meg tudod határozni, mi az? Ott van a fejedben egy gondolat, és annyira izgalmas a téma, hogy percről percre újabb ötleteket, terveket és megoldási kulcsokat társítasz hozzá? Ami pár napja még bonyolultnak tűnt, most végre kitisztul, s a hétvégén kerek egésszé áll össze. Ha úgy érzed, hogy bizonyos darabkákat egyedül nem tudsz a helyükre illeszteni, hát kérdezd azokat, akik mindig a segítségedre sietnek. Kezdeményezz beszélgetéseket, mert az információcserék során hirtelen értelmet nyer minden, a dolgok pedig végre a helyükre kerülnek.

Ezen a hétvégén szeretteid vagy a barátaid kerülnek a középpontba, mindezt úgy, hogy te örömmel vonulsz háttérbe, és inkább a támogatójuk leszel, tanácsot adsz nekik, és szívesen bólintasz programjavaslataikra. Szinte mindegy, hogy hol töltöd az idődet, a lényeg, hogy társaságban légy, jól fog esni az emberek kedvessége, a jó szavak, a remek beszélgetések. Családtagjaid, vagy a barátaid élvezni fogják figyelmedet, mert végre teljes odaadással leszel feléjük, meghallgatod őket, sőt, ha kell kicsit ugrálsz is körülöttük. Akkor vagy igazán elemedben, ha olyanok vesznek körül, akik tényleg nagyon fontosak számodra.

Napról napra jobban érzed magad a bőrödben, kicsattansz az erőtől, remek ötletekkel rukkolsz elő, így ez a hétvége biztosan jó hangulatban telik. Sokak észrevették, hogy kivirultál, többet mosolyogsz, sőt, kifejezetten elemedben vagy, és sok új ötlettel leped meg szeretteidet. Tetszik a meleg idő, a napsütés? Nem csoda, különösen élvezni fogod a hétvégén azt, hogy lengén öltözhetsz, kedvedre szárnyalhatsz, oda mehetsz, ahová csak kedved tartja. Képes vagy örülni még a legkisebb apróságnak is. A hétvégén tervezd meg gyorsan a nyári vakációt is!

Elégedetlen vagy mostanság? Mit hiányolsz a mindennapokból? Bármi legyen az, most meg tudod fogalmazni, mert Vénusz és Merkúr segítik az eredményes, logikus gondolkodást ezen a hétvégén. Eltűnődhetsz azon, mi nem kerek, mi nem elég jó, mi az, amit el kellene engedned, meg kellene változtatnod... Fő a tisztánlátás, hisz meg kell értened, mi és hogyan működik, miért akad el ugyanott. Otthon, a barátaid és családod közegében is mindent sokkal jobban át fogsz látni, így pedig formálni tudsz dolgokon, helyeken, emberi kapcsolatokon. Kapd össze magad! Segítséget kapsz az égiektől ahhoz, hogy szuper tervekkel indítsd a jövő hetet.

Keresed a harmóniát szombaton? Megtörténhet, hogy nem leled, hisz örökké motoszkál a fejedben valami elégedetlenségre okot adó tényező. Otthon sem jó, másnál sem jó, mennél is, maradnál is, többet vagy épp kevesebbet szeretnél valamiből. Ez az állapot egy Szűz jegyűtől egészen szokatlan. Szerencsére a külső erők szombat délutánra jó hatással lesznek rád, utat mutatnak, érkezik egy telefon, vagy beállít hozzád valaki, és kiváló ötlettel rukkol elő. Mondj rá igent, semmit nem veszíthetsz. Ezen a hétvégén az égiek támogatják a spontán dolgok sikeressé válását. Ne félj az ismeretlentől!

Mérlegként ezen a hétvégén biztosan meglepsz sok embert, ugyanis egyenesen szárnyalsz, elrugaszkodsz a realitás talajától, megéled a szabadságot, és képes leszel csakis önmagadra figyelni, a belső hangodra, a testedre, a lelked igényeire. Elégítsd ki a saját vágyaidat, bármiről is álmodozz! A hét munkásabb részében volt okod bőven az örömre, a sikerek feltöltöttek energiával és jókedvvel, ezáltal pedig nagyon pozitív hatással leszel másokra. Ám, ha valaki nem kér belőled, azt is fogadd el, semmit ne erőltess. Légy tekintettel a környezetedben élőkre is, ne ess túlzásokba. A vasárnap a láblógatás ideje.

Eszedbe se jusson túlterhelni magad, és ne bonyolítsd a dolgokat ezen a hétvégén. Úgy kezeld a különféle ügyeket, ahogy vannak, ne láss beléjük többet, netán rosszat. Minden helyzetet, esetleges vitát a lehető legegyszerűbben, egyenes úton közelíts meg. Akárhová sodorjon az élet, akárkivel találkozz, mindent pont úgy fogadj el, ahogy azt látod. Ne láss bele a különféle szituációkba olyasmit, ami ott sincs. Légy önmagad, a saját gondolataidat közvetítsd, ne másokét szajkózd. Ezzel a hozzáállással most sokkal nagyobb eredményeket tudsz elérni. Ha pedig valamit el akarsz mondani, akkor ne kerülgesd a forró kását, mondd ki nyíltan, mi bánt!

Bonyolult helyzetben találod magad a hétvégén, ugyanis olyasvalakivel rúghatod össze a port, akivel még sosem volt köztetek nézeteltérés. Tüzes leszel, érvényesíteni akarod a véleményedet, az extra vehemenciád hozzájárulhat egy konfliktus kibontakozásához. Légy résen, és csillapodj le egy kicsit, mert nem mindig fog jól működni a kommunikációs csatornád. Hogy kerülheted el a gondot? Úgy, hogyha okos és bölcs leszel, belátó, s nagyon tudatosan visszafogod magad, és a véleménynyilvánítást megelőzően inkább számolj tízig. Szombat estére találj ki valami bolondos programot, vasárnap pedig tegyél meg mindent a béke megtartásáért, és szeresd azokat, akik megérdemlik.

Több otthoni feladat is feltorlódott? Ne aggódj, légy okos és kezdd el ezeket sorban megoldani, de, amint azt érzed, hogy elég volt, azonnal dobd el a seprűt és a mosogatószivacsot, s indulj útnak. Menj társaságba, hisz tele leszel energiával, remekül szót értesz másokkal, sőt, még arra is képes leszel a hétvégén, hogy az ellenlábasokat kibékítsd, ezzel pedig elismerést is kivívsz magadnak. A megérdemelt pihenés lehetősége adott, használd ki ezt a két napot kedved szerint. Ha van kedvesed, családod, kezdeményezz beszélgetéseket, most biztos örülni fognak ennek. Legyen olyan program is, amikor kimozdulsz otthonról. Légy vidám, ismerkedj, beszélgess, légy nyitott új információk befogadására.

A zsigereidben érzed, hogy ki kell mozdulnod otthonról? Helyes, hát tedd is meg mihamarabb, ne ülj a babérjaidon, tégy azért, hogy izgalmas legyen ez a két nap is. Ugyanakkor ne kapkodj, különösen akkor ne, ha nincsenek konkrét célok, s nem vagy biztos abban, hová is kellene menned. Nincs fix program, de a négy fal semmiképpen sem vonzó? Jó hír, hogy meg fog érkezni az inspiráció, minden bizonnyal egy általad nagyra becsült embertől! Hétvége van, nem hajt a tatár, épp ezért nincs is okod arra, hogy erős tempót diktálj. Ne vállalj fel extra feladatokat és ne is fáraszd ki magad! Minden pillanatban azt csináld, amihez épp kedved van, s hidd el, adódik bőven ok az örömre.

Egy szép és különleges élményre vágysz? Mit szólnál a művészetek gazdag tárházához? Ha titokban a színház, egy koncert, vagy egy performance érdekel, akkor feltétlenül adj teret vágyaidnak! Biztosan remekül éreznéd magad egy kézműves vásáron is, menj, keress egyet! Át tudsz szellemülni, és a végén biztosan megleled az áhított harmóniát. Mindeközben szívesen romantikáznál is egy kicsit? Bármit megtehetsz, csak ki kell mondanod az óhajodat, és mindenre kapsz választ. A kedvesed, a barátaid vagy a családod biztosan támogatják ötleteidet, csak mondd ki azokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.