asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páros Kosok számára felívelést hozhat az október, amire már szükségük volt, a páratlanoknak pedig, ha eddig nem teljesültek a reményeik, akkor most fordulhat a kocka. Az egyedülálló Szüzeknek a Vénusz egyértelmű utat mutat, új ismeretségeket kínál, de a magányos Oroszlánoknak is csak annyi lesz a dolguk, hogy közel engedjék magukhoz a nagy Ő-t. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Lendületesen indul október hava, s ez csak jót hozhat neked. Épp erre a felívelésre van szükséged ahhoz, hogy mindketten örömötöket leljétek egymásban. Hidd el, megéri teljesíteni partnered ismert és titkos vágyait, hiszen a jutalmad sem marad el! Még a tenyerén is szívesen hordoz.
Páratlan: Ha eddig nem teljesültek a reményeid, hát most fordulhat a kocka. Új kaput nyit ki előtted a Vénusz, talán még a villanyt is felkapcsolja, hogy tisztán láss. Vállalj kockázatot! Mondj le a túlzott elképzeléseidről! Így megláthatod az egyszerűben, a hétköznapiban is a szépet, a jót!

Bika

Páros: Struccpolitika? Eddig működött, de mostantól nem fog. Nézz szembe a ténnyel, hogy valami nem működik tökéletesen köztetek, s ideje ezen módosítani. Döntsetek fontos témákról, két ember közös jövőjéről, netán a különválásról... A válaszút nehéz, de elkerülhetetlen.
Páratlan: Október eleje inkább munka vagy tanulás terén foglalja le az idődet, ám 15-e körül nagy változások várnak rád, jöhet végre a szerelem, csupán engedd meg az érdeklődőknek, hogy megmutassák magukat neked. A Vénusz hozzásegít egy stabil kapcsolat kialakulásához.

Ikrek

Páros: Feszültséget vélsz felfedezni a kapcsolatodban? Jól érzed! Mintha nem találnátok a közös hangot, pedig biztos, hogy mindketten erre törekedtek. Nos, októberben ez többször okozhat vitát, de végül a kölcsönös szeretet örömteli megbékélést hozhat számotokra.
Páratlan: Valaki megbabonázott? Megnő az esély arra, hogy a vágyad viszonzásra talál, úgyhogy bátran lépj a tettek mezejére és egyértelműen add tudtára a másik félnek, hogy befogadó vagy rá. A csábítás útja vonzó és izgalmas, és garantáltan érkezik pozitív választ kapsz.

Rák

Páros: Legyen most a harmónia fókuszban, így pedig a közös terveket ki- vagy át tudjátok dolgozni, s együttműködésetek pozitív eredményt hoz. Október közepén igen eltérő lesz a véleményetek egy konkrét ügy kapcsán, ám a kompromisszumkészség elvisz titeket a célig.
Páratlan: A szerelmi szálak mostanság összegubancolódtak, ám októberben szét tudod választani a lényegest a lényegtelentől. Változz meg egy kicsit kívül és belül, így pontosan megjönnek azok a válaszimpulzusok, melyeket te magad küldtél a világnak. Adj esélyt mindenkinek!

Oroszlán

Páros: Légy bátor és kérj olyasmit partneredtől, ami rámutat arra, mennyire szeret, s milyen áldozatot hajlandó megtenni a kapcsolatért. Bármikor rábírhatod egy kis hancúrozásra, bolondos dolgokra, pár napos utazásokra, vagy épp hosszú távra szóló, komoly döntésekre.
Páratlan: Eddig az egyedüllétet részesítetted előnyben? Felejtsd el! Ennek a korszaknak pontot kell tenni a végére. Olyan impulzusok érkeznek októberben, melyekkel a flörtök, kalandok, randik nagyon izgalmasak lesznek. Engedd közel magadhoz a Nagy Őt!

Szűz

Páros: Megérzéseid most könnyen megtéveszthetnek, így kétely jelenhet meg benned, sőt, akár még a féltékenykedésnek is teret engedsz. Ez utóbbit kerüld el a békesség érdekében! Igazi okod nincs a kétkedésre, ezt pedig kedvesed odaadásával be is fogja neked bizonyítani.
Páratlan: Még keresed a Nagy Őt? Jó esélyeid vannak arra, hogy megleld végre! Október kedvez egy új szerelem szárba szökkenésének – gyorsan és látványosan. A Vénusz egyértelmű utat mutat, új ismeretségeket kínál számodra, és aligha maradsz novemberre egyedül.

Mérleg

Páros: Kapcsolatodat úgy tudod jó irányba terelni, ha nem aggatsz pórázt partnered nyakába. Ezt te is nehezen tűrnéd, hát még Ő! Adj neki teret a kibontakozáshoz, hagyd élni, lélegezni. Ha felszabadult tud lenni, akkor ismét örömmel lesz veled és az elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen lesz.
Páratlan: Az egyedüllét csupán egy lehetőség a sok közül. A döntés a tiéd! Maradsz magad vagy keresel egy kedves személyt, akivel megosztod az idődet, utána pedig a szívedet is. Ideje elhinni azt, hogy létezik számodra tökéletes társ, s könnyen lehet, hogy már ismered...

Skorpió

Páros: Október eleje feszült lehet, kialakulhat némi vita, s a különféle nézeteltéréseket mindketten másképp akarjátok meg- illetve feloldani. A béke nagyon távolinak fog tűnni. Kontrolláld az érzelmeidet, a cselekedeteidet, ne engedd szabadon a haragodat, s akkor minden rendeződik.
Páratlan: Az előítéletek komolyan gátolnak az ismerkedésben, illetve a kialakulóban lévő kapcsolatok elmélyítésében. Legyél nyitott mindenre, légy befogadó mindenkire. Így fog a boldogság megtalálni. Nem a szépség és a külcsín számít, ezt most fogod belátni.

Nyilas

Páros: A Vénusz meglepően sok segítséget ad ahhoz, hogy megértsd a partneredet, s elfogadd őt olyannak, amilyen. Ez biztosan célba talál nála, így háláját különféle módokon fogja kinyilvánítani feléd. Tanuld meg értékelni az aprócska örömöket, s légy Te is hálás mindenért!
Páratlan: Párban vagy egyedül szebb az élet? Te döntesz, ám a szíved egyértelműen jelezni fogja, hogy inkább az elkötelezettség érdekelné, mint a magányosan eltöltött esték. Ideje, hogy bátor légy, s megtedd az első lépést az örömteli boldogság felé. A Vénusz segítségedre lesz!

Bak

Páros: Minden körülmény adott ahhoz, hogy olyasmi történjen, ami tőled nem megszokott... Megeshet, hogy mellékvágányra tévedsz, s talán ez az alkalom nem egyszeri lesz. Mi hiányzik otthon, mivel vagy elégedetlen? Fogalmazd meg, légy őszinte és párod társ lesz a helyzet megoldásában.
Páratlan: Október elején látszólag a semmiből bukkan fel valaki, aki heves udvarlással kápráztat el, ám légy körültekintő. Nem kell kapkodni, van bőven idő, ami segít abban is, hogy átlásd azt, vajon helyes úton jársz-e! Ne csüggedj, talán két-három nekifutás kell a sikerhez.

Vízöntő

Páros: Kialakulhat pár bonyolult szituáció, s valamelyik akár komoly kétségeket is ébreszthet benned társad megbízhatóságát illetően. Jobb, ha ezeket minél előbb megbeszélitek és rendezitek, különben komoly vitáitok lehetnek. Légy türelmes és a hónap végére a harmónia helyreáll.
Páratlan: Elkerült a szerelem? Ennek az időszaknak vége, ám változtatnod kell a megszokott rutinjaidon. Szükséged van egy társra, aki most megmutatkozik, ám nem fog a lábaid előtt heverni. Mindkettőtöknek áldozatot kell hozni a kiteljesedésért, hát légy merész és tedd a dolgodat.

Halak

Páros: Érzelmeidet maximálisan viszonozza kedvesed, épp úgy, ahogy arra vágysz. Szerelmetek töretlen, felívelő szakaszban vagytok, érdemes sok energiát és időt egymásra szánnotok. Társad aktívan kiveszi részét a programokból, sőt, az otthoni dolgokból is.
Páratlan: Kutasd elszántan a vágyott partnert, itt az idő, hogy szerencsét próbálj új területeken. Mondj igent minden meghívásra, akkor is, ha ismeretlenek az emberek, szokatlan a környezet, vagy messzire kell utaznod. Az égiek támogatni fognak abban, hogy megleld azt, akit keresel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.