Formás fenék, érzéki ajkak: ezek a külső jegyek a legvonzóbbak az egyes csillagjegyeken

Forrás: Shutterstock -
asztrológia csillagjegy külső jegyek horoszkóp magazin külső csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak olyan külső tulajdonságai, melyekre különösen büszke és olyanok is, amiket legszívesebben takargatna vagy megváltoztatna. Az asztrológia szerint a csillagjegyünk nemcsak azt határozza meg, milyen a személyiségünk, hanem azt is, melyik külső jegyünk az, amire mások is azonnal felfigyelnek.

Nem a külső, hanem a belső számít - ami igaz, ugyanakkor minden embernek szüksége van arra, hogy vonzónak és ellenállhatatlannak érezze magát. Bár manapság végtelen a plasztika tárháza, a legtöbben mégis a természetes szépség hívei és igyekeznek a legelőnyösebb külső jegyeikre felhívni mások figyelmét. Most összegyűjtöttük, hogy az egyes csillagjegyek mely külső adottságukkal hódítanak a leginkább, és honnan ismerhetjük meg őket.

Kos

Ennek a csillagjegynek gyönyörű szemöldöke van, aminek hatására nagyon ártatlannak, vagy éppen – ami a tüzes Kosra amúgy is jobban illik – nagyon vadnak látszanak.

Bika

A Bikának elképesztően érzéki ajkai vannak, melyek ráadásul nagyon érzékenyek is, így velük csókolózni egy életre szóló élmény.

Bikának elképesztően érzéki ajkai vannak Forrás: Shutterstock

Ikrek

A gyönyörű arcbőrrel megáldott Ikrek arcára van írva a tudáséhség és a kíváncsiság, mely leginkább jellemzi őket. Nyitottságuk és extrovertáltságuk révén igazi társasági emberek, akiket nem lehet nem észrevenni.

Rák

Ennek az érzékeny és érzelmes csillagjegynek gyönyörű és formás hasa van, amit érdemes mutogatni.

Oroszlán

Az Oroszlán imád a középpontban lenni, szüksége van a figyelemre és a bókokra. Általában nincs is problémája azzal, hogy felhívja magára a figyelmet: amint belép bárhová, leginkább gyönyörű haja és magabiztos kisugárzása tűnik fel a többieknek.

Szűz

Ragyogó, tiszta bőr - ez az, ami először észreveszünk egy Szűz csillagjegyű emberen. Különös figyelmet fordít a reggeli és esti arcápolásra, és mint mindenben, ebben is precíz és maximalista.

Mérleg

A Mérleg egy igazi csábító, aki tisztában van külső adottságaival és nem szégyelli használni őket. Az egyik legszebb testrésze a feneke, nem csoda, hogy folyamatosan megfordulnak utána az utcán.

A Mérleg egy igazi csábító Forrás: Shutterstock

Skorpió

A Skorpió híres erős szexuális kisugárzásáról. Ő az a csillagjegy, akinek nagyon nehéz ellenállni, ugyanis ösztönösen használja szexualitását arra, hogy elcsavarja kiszemeltje fejét. Szenvedélyes az életben és a szexben, tökéletesen ismeri a saját erogén zónáit és másokéit is.

Nyilas

A Nyilas csillagjegyű emberek legvonzóbb testrésze a sima és formás hátuk, ezért ők leginkább hát nélküli ruhában tudnak hódítani. Ha férfiakról van szó, akkor pedig legjobb, ha leveszik a pólójukat, akkor garantáltan minden női szempár feléjük fordul.

Bak

Ha valakinek lábfétise van, akkor a Bak számára a tökéletes választás. A Bak legvonzóbb testrésze formás lába, aminek tudatában is van és örömmel megvillantja, amikor csak van rá lehetősége.

A Bak legvonzóbb testrésze formás lába Forrás: shutterstock

Vízöntő

Köztudott, hogy a Vízöntők számára fontos a szabadság, ezért az egyik legfontosabb testrészük a lábfejük, aminek ápolására kiemelt figyelmet fordítanak.

Halak

A Halak csillagjegyű embereknek gyönyörű szemei vannak és általában vastagszálú, feltűnően szép hajkoronájuk. Ahogy rád néznek, olyan érzés, mintha belelátnának a lelkedbe: amilyen érzelmesek, olyan kifejezőek a szemeik is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.