Heti horoszkóp (május 16. - május 22.): a héten a szingli Oroszlánokat eltalálja Ámor nyila

Forrás:Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp magazin csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az Ikrek jegyűek kalandokra vágynak, a Halak teret kell, hogy adjon a párjának, a Szűz pedig konfliktusba keveredhet a társával. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a következő napok!

BAK

Ha szingli vagy, a hét elején flörtölésbe kezdesz, de hamar elveszíted a lelkesedésedet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem érzed igazán közel magadhoz a párodat, lehet, hogy elbeszéltek egymás mellett. Kellő türelemmel és megértéssel újra egymásra találtok. A munkában erős és magabiztos vagy. Az egészséged megtartása miatt több pihenésre van szükséged. Ne bulizz, inkább maradj otthon és lazíts.

VÍZÖNTŐ

Szerelem van a levegőben. A kapcsolatban lévők felfrissítik az egymás iránti érzelmeiket. Az egyedülállók türelmetlenek lesznek a héten, és igen gyorsan kiszemeltjük hálószobájában találhatják magukat. A Merkúr és a Jupiter állása ideális a pénzügyi területeken; egy régen vágyott dologot most nagyon olcsón szerezhetsz meg. A munkahelyeden most nagyon kellemes a légkör. Kisebb betegség dönthet le a lábadról a hét vége felé, próbálj meg odafigyelni az egészségedre.

HALAK

Az egyedülálló Halak a héten saját magával van elfoglalva, nem azzal, hogy párt találjon. Ha kapcsolatban élsz, adj teret a párodnak, hiszen szüksége van arra, hogy egyedül, azaz nélküled csináljon valamit. A Nap és a Mars állása elősegíti a munkahelyi elismerést. A Mars ezen a héten plusz energiával ajándékoz meg, ezért vágj bele valami olyanba, amire régóta vágysz.

Forrás: Shutterstock

KOS

Itt az ideje ragyogni! A romanitkus Vénusz és a Jupiter rád irányítja a reflektorfényt. Szingliként a szerelem nyomában jársz, megéri most flörtölni, mert rád talál a szerelem. A párok közel kerülnek egymáshoz, ha lánykérésen gondolkodsz, itt van rá a megfelelő időpont. A munkában a kreativitásod hajt előre, új feladatokat kapsz, amelyeket könnyedén megoldasz. A Vénusz és a Jupiter nagyon pozitív hatással van a testképedre. Ezen a héten menj el mozogni, hidd el, jól fog esni.

BIKA

A Nap és a Mars arra ösztönzi az egyedülálló Bikákat, hogy próbáljanak szerencsét a szerelemben. Ha van a környezetedben valaki olyan, akit már régen kiszemeltél magadnak, ne habozz lépni, hiszen a héten felgyúlhat köztetek a szikra. Ha kapcsolatban élsz, akkor a héten nagy lesz köztetek a harmónia, töltsetek együtt minél több időt. Motivált leszel a munkahelyeden, rád bízhatnak egy nagyobb projektet. Figyelj oda a héten az egészségedre, kapcsolj ki, meditálj vagy jógázz.

IKREK

Nyitott vagy a héten a kalandokra, csak akkor se rezelj be, amikor előtted áll a lehetőség. A párok között is forr a levegő, valami újdonsággal próbáljátok felpezsdíteni szexuális életeteket, de figyelj oda a partnered igényeire is, mert nem lesz mindenre nyitott. Jó üzleteket kötsz a héten, amit a főnököd is észrevesz és jutalmazni fog. A mozgalmas hétköznapok után a tested egy kis regenerálódásra vágyik. Próbáld meg megőrizni a munka és a magánéleted közötti egyensúlyt.

Forrás:Shutterstock

RÁK

A Nap és a Mars erősíti az önbizalmadat és táplálja a személyes szabadság iránti vágyadat is. Az egyedülállókat most nem köti le a flörtölés. Ha kapcsolatban élsz, adj nagyobb teret a párodnak, mert szüksége van rá. Nagyon jól fogsz a héten a munkahelyeden teljesíteni. Megbecsülik a munkádat, és a csapat jó hangulatának megteremtéséhez is hozzájárulsz. Lenyűgöz az egészséges és fenntartható életmód. Elkezdesz még jobban odafigyelni arra, hogy mit eszel, és az honnan származik.

OROSZLÁN

Készülj! Ha szingli vagy, Ámor nyila a héten eltalál. Ha viszont kapcsolatban élsz, akkor nagyon romantikus napok állnak előttetek. A munkahelyeden tele leszel energiával, csak úgy hasítasz a feladataid megoldásával. A héten nagyon oda fogsz figyelni a megjelenésedre - öltözködj csinosan! Lelkileg nagyon kiegyensúlyozott leszel, sokat fogsz mozogni.

Forrás: Shutterstock

SZŰZ

Az egyedülálló Szüzek nagyon gyorsan barátkoznak, így könnyen egy párkapcsolatban találhatják magukat. A párok között a héten feszültség alakulhat ki, hajlamosak lesztek egymást kritizálni. Próbáld meg visszafogni magad, és legyél több türelemmel a szerelmed felé. Nagyon sok munkád lesz a héten, ezért szervezd meg jól a napjaidat. Kevésbé tudod a stresszt kezelni, figyelj oda, hogyan viselkedsz másokkal.

MÉRLEG

Ha egyedülálló vagy, egy bonyolult kapcsolatba keveredhetsz a héten. A párkapcsolatban élőkre boldog napok várnak, a szerelmesek nagyon egymásra lesznek hangolódva. Kimondottan hatékony leszel a munkahelyeden, koncentrációban és időbeosztásban is remek leszel. A szabadidődben szívesen pihensz: feküdj be egy nyugágyba és élvezd a nap sugarait.

SKORPIÓ

Az erotikus Mars jó hatással van a szerelmi életedre. A szinglik fülig szerelmesek lehetnek, egy új szerelemmel végre minden helyére kerülhet az életükben. A párok felpezsdítik a kapcsolatukat, élvezik a harmonikus együttlétet. Olyan jól dolgoztál, hogy akár előléptetés, vagy egy jobb pozíció is várhat rád. Szabadidődben menj nagyokat kirándulni, hidd el jót fog tenni a lelkednek!

NYILAS

A Vénusz és a Jupiter kiemeli a szexuális vonzerődet. Ha egyedülálló vagy, mindenképp használd ki a most kapott energiát. A párok rózsaszín ködben találhatják magukat, most minden, amit együtt csinálnak, még szórakoztatóbb lesz. A héten rosszul kezeled a stresszt, ezért tarts inkább három lépés távolságot mindenkitől. Próbálj kikapcsolódni, jelenleg ez a legfontosabb számodra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.