Tulipán, aranyeső, vagy fagyöngy? - Ezek a csillagjegyek kedvenc virágai

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp magazin fagyöngy tulipán csillagjegyek aranyeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő jegyűek nagyon örülnek egy csokor bazsarózsának, a Kosok a liliomért vannak oda, a Mérlegek pedig szívesen szagolnak bele egy csokor friss levendulába. Te tudod, hogy milyen virág illik hozzád, vagy a párodhoz a csillagjegyetek alapján?

BAK

A Bakoknak rendkívül nagy a szépérzékük, ezért nagyon szeretik a kardvirágokat. Ez a virág fenségesen, rendezetten és kecsesen néz ki, az egyszerűséget és a letisztult szépséget képviseli. De meglepheted a Bakokat karácsonyi rózsával, alpesi rózsával vagy írisszel, mert ezeknek is nagyon fognak örülni.

VÍZÖNTŐ

Ha a Vízöntőknek szeretnénk virágot választani, akkor el kell térnünk a megszokottól. A papagájvirág teljes mértékben megfelel ennek a követelménynek. A Vízöntő jegyben születettek nagyon szívesen kapnak magnóliát is, csakúgy, mint egy gyönyörű csokor bazsarózsát.

HALAK

A mimózák megfelelnek a Halak érzékenységének. A tündérrózsa és a lótuszvirág a Halak kedvencei. A Halak nagyon szeretik a tavasz hírnökeit, a boglárkát és az aranyesőt.

KOS

A tüzes Kosok rajonganak a tüzes virágokért. A tűzliliom tehát a Kosok virága, akárcsak a piros mák. Vihetsz nekik ajándékba korallfácskát is, mert ezt a növényt is nagyon szeretik.

BIKA

A Bika szereti a tulipánokat, mert azok olyan színesek. A gyöngyvirág szintén megdobogtatja a Bika szívét, akárcsak a lila akác vagy az ibolya. Hiszen a kék a Bikák kedvenc színe.

Forrás: Shutterstock

IKREK

Az Ikreknek szánt virágok ugyanolyan lezserek és játékosak lehetnek, mint ők. Oda vannak az almafa virágának finom illatáért és az orbáncfű élénksárga színéért. De a kedvenceik között van a frézia és az orgona is.

RÁK

Százszorszép – Szeret, nem szeret? - a megfelelő virág az érzelmes Rákok számára. Ha egy nagy csokor pünkösdi rózsával állítasz be hozzá, akkor is garantált lesz a siker. A különleges varázzsal rendelkező búzavirágot éppúgy szeretik a Rákok, mint a nefelejcset.

OROSZLÁN

Az Oroszlán jegyben születettek a pompás, ragyogó, napfényes virágokat kedvelik. Ilyen például a napraforgó, amely ugyanúgy imádja a napot, mint az Oroszlánok. Nagy kedvenceik a gyönyörű orchideák, amelyeket az éjszaka királynőjeként emlegetnek.

SZŰZ

A Szüzek szeretik a természetet, a földet, a növényeket és a kerteket. A virágok közül kedvelik a dáliákat, amelyek minden őszi kertben megtalálhatóak, de szeretik a krizantémot és a hangát is. Kedvence viszont a sarkantyúfű, lehetőleg azúrkék színben.

MÉRLEG

A levendula és általában a mediterrán növények dobogtatják meg a Mérleg szívét. De a japán cseresznyevirág és a japán kamélia is a Mérleg kedvence. Az ikebana, a virágdíszítés japán művészete teljesen elvarázsolja a Mérlegeket.

Forrás: Shutterstock

SKORPIÓ

A Skorpió mindig tud kicsit drámaibb lenni, amit a virágok iránti szeretetük is mutat. A maszlag, a trópusi angyaltrombita virág a Skorpió egyik kedvence. A tavirózsa, a pálmavirág vagy egyszerűen csak a fehér liliom szintén a Skorpió jegyűek növényei.

NYILAS

Az amarillisz a Nyilas virága, lehetőleg mélyvörös színben, mert a bíborvörös a Nyilas színe. A mikulásvirág és az ökörfarkkóró is a Nyilashoz tartozik - és persze a fagyöngy is nagy kedvence a Nyilasoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.