Ezekben a jegyekben született nők a szerelem rabjai: megszállottak és birtoklóak

Szerelem
Shutterstock - Shutterstock
Őrült szerelem asztrológia párkapcsolat csillagjegy szerelem
Vannak csillagjegyek, akik nehezen mutatják ki az érzelmeiket, mások minden percben tudatják párjukkal, hogy mennyire odavannak érte. Néhányan azonban annyira szerelmesek, hogy csak a kapcsolatuk érdekli őket, rögeszmésen ragaszkodnak választottukhoz. Nézzük, melyek ezek a csillagjegyek!

Kos

A tüzes Kos az élet minden területén magas hőfokon ég. Igaz ez a szerelemre is, sőt, leginkább arra igaz. Bár ő maga szabadságkedvelő,  párjának nem feltétlenül biztosít annyi teret, amennyire szüksége lenne. Amikor egy Kos nő szerelmes lesz, lelkesedése határtalan. Szenvedélyes és közvetlen, nem zárkózik el attól, hogy kifejezze érzéseit, sőt, minden lehetőséget megragad, hogy biztosítsa partnerét a rajongásáról. A Kos nők folyamatos izgalomra vágynak, és szerelmük világegyetemük epicentrumává válik. 

Rák

A Rák nők az állatöv legérzelmesebbjei. Nem biztos, hogy látványosan szenvedélyesek, ám erős bennük az anyai ösztön, amiből a párjuknak is jut.   Szeretnek minden pillanatot a partnerükkel megélni, számukra a különprogram fogalma nem létezik. Ha kedvesük esetleg baráti szórakozást tervez nélkülük, személyes sértésnek veszik, duzzognak, és úgy érzik már nem szeretik őket eléggé. 

Mérleg

A Mérleg nők a báj és az elegancia megtestesítői, és nagyon nagyra értékelik a partnerük jó külsejét is. Olyan kapcsolatot keresnek, amely nem csak érzelmileg kielégítő, hanem a társuk esztétikailag is kellemes megjelenésű. Ritkán látni őket kevésbé jóvágású ember oldalán. Tetszésüket bátran kifejezik, így ha Mérleg nő a partnered, egészen biztosan sokat hallod, hogy milyen jóképű vagy. Ez egy ideig hízelgő, de egy ponton túl nagyon sok lehet. 

Halak

A Halak nők örök álmodozók, számukra nem élet az élet szerelem nélkül . Amikor egy Halak jegyű nőben szerelmes lesz, a képzelete elszabadul. A crush múzsává válik, kreativitásra inspirál és a csodálkozás érzésére. A Halak nők a szerelem éteri birodalmában navigálnak, ahol az érzelmek összefonódnak az álmokkal. Minden interakció lehetőség egy romantikus menekülésre, mivel magukévá teszik egy idealizált kapcsolat fantáziáját.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.