Napi horoszkóp 2024. március 3.: a Vénusz és Uránusz égi háborúja bennünket sem hagy hidegen

nyugalom, meditáció, feszültségoldás
Shutterstock/fizkes -
stressz asztrológia napi horoszkóp feszültség horoszkóp
Nem ez lesz életed legpihentetőbb vasárnapja, de aktív pihenéssel csökkentheted a stresszt.

A Vénusz és Uránusz feszült fényszöge majd' mindenkinek az életére hatással lesz. Akinek a születési horoszkópjában is megtalálható ez a bolygóállás, az vitára, nyugtalanságra számíthat. Vannak párok, akik a szakítás közelébe sodródnak, másoknak a pénzügyi helyzet okoz ingerültséget, aggodalmat. De mint minden, ez a bolygókonstelláció is elmúlik majd, és a helyükre kerülnek a dolgok. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Vénusz és az Uránusz kedvezőtlen fényszöge hat ránk, ami bizony jócskán tartogat robbanás-közeli helyzeteket. Ma semmiképp se töltsd az egész napot a négy fal között. Egy séta, túra most tényleg csodát tesz, levezetheted vele a feszültséget. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Teljesen jogosan vársz el némi elismerést és ez valószínűleg hamarosan be is fog következni, így ne légy türelmetlen. A környezeted, a feletteseid, vagy éppen a családod pontosan tudja, mit teszel meg a siker érdekében. Légy türelmes, hamarosan megkapod, amire vársz és talán kellemesen fogsz végül csalódni. 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha gond van, neked támad egy mentő ötleted. Most sem lesz ez másképpen. Ma lehet, hogy egy ismerősödnek, barátodnak tudsz segíteni a szuper ötleteddel, és aztán az illető viszonozni is fogja neked a jótettedet. 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy mostanában nem úgy sikerült valami, ahogy elképzelted, és emiatt elbizonytalanodsz, de hidd el, ezt a meccset még nem játszottad végig. Légy kreatív, igyekezz módosítani az elképzeléseiden és szőj nyugodtan új terveket.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.