Napi horoszkóp 2024. március 7.: káoszt okozhatnak a bolygóállások

Forrás: Shuterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp bolygóállás
A pénteki Merkúr-Neptunusz együttállás több jegy gondolatait már csütörtökön összezavarhatja.

Bár a Merkúr és a Neptunusz pénteken áll majd pontosan együtt, hatása már csütörtökön érezhető lesz. Az intellektus, a beszéd és a gondolkodás bolygója és a Neptunusz azonban nem csak zűrzavart szülhet: jó ötletek, érdekes elképzelések is létrejöhetnek ebből a konstellációból. Arra azért mindenképp vigyázzunk, hogy mit mondunk és hogyan, figyeljünk arra, hogy világosan fejezzük ki magunkat. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Már éjjel átlépett a Hold a Vízöntőbe, ezért ma nagyon jól tennéd, ha kiszellőztetnéd nemcsak a lakást, hanem a fejedet is. Sok gondolat, ötlet kavarog benned, és úgy tudsz rendet tenni a legjobban ezek között, ha teszel egy nagy sétát.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön már érezhetjük a pénteki Merkúr-Neptunusz együttállás előszelét, ami rendesen összezavarja a gondolkodást. Ma kétszer is gondolj meg mindent, mielőtt reagálnál! A Hold éjjel a Vízöntőbe lépett, és hoz egy szuper ötletet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön boldogság és elégedettség szállhat meg, miután valaki kifejezi csodálatát, elismerését feléd. Kinek ne esnének jól a dícséretek? De te különösen rá is szolgáltál. Ha pedig mindez arra inspirál téged, hogy tovább menj egy úton, akkor ne habozz folytatni mindet, amit elkezdtél.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma pozitív visszajelzést kaphatsz a környezetedtől, és ez olyan helyről is jöhet, ahonnan különösen nagyra értékeled a bátorító szavakat. Az erőt, amely ebből fakad, használd fel arra, hogy megtegyél egy lépést, amihez eddig nem volt bátorságod.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.