Hűtlenek és kalandvágyók: ez a 3 csillagjegy gyakran félrelép

hűtlenség, féltékenység
Shutterstock/Ground Picture -
szabadság asztrológia hűtlenség
Vannak jegyek, akikről meg lehetne formálni a hűség szobrát, amíg mások rendszeresen kikacsintgatnak a kapcsolatukból. Nézzük, kik is ők!

Ikrek

A merész és dinamikus Ikrek kettős természetükről ismertek. A Merkúr, a kommunikáció bolygója uralma alatt születtek, így olthatatlan kíváncsisággal és izgalomszomjjal rendelkeznek. Nyugtalan lelkületük és változatosságra való igényük gyakran hűtlenné teszi őket. Az Ikreket, ha félrelépnek nem csupán a szex motiválja, ők intellektuális stimulációra vágynak, ám gyakran a kapcsolatukon kívül.

Nyilas

A kalandra vágyó Nyilasokat a Jupiter uralja. Ha elégedettek is a kapcsolatukkal, előfordulhat, hogy mindig több és több kell nekik, ráadásul szeretik megélni a spontán helyzeteket is. A Nyilasok nehezebben köteleződnek el, mint a többi jegy, fontos számukra a személyes szabadságuk, az állandóságot korlátként élik meg és kikacsintanak belőle. 

hűtlenség
Vannak jegyek, akik a párkapcsolatukból gyakran kikacsintanak. 
Forrás: Shutterstock

Skorpió

Az intenzív és rejtélyes Skorpiókat a Plútó, az átalakulás és a hatalom bolygója irányítja. Mágneses vonzerejükkel és átható tekintetükkel a titokzatosság és az intenzitás auráját árasztják, bárkit könnyen levesznek a lábukról. Míg ők maguk nem a leghűségesebbek, ha partnerük lép félre, az féltékenységhez és birtoklási vágyhoz vezet. 

Ez is érdekelhet: 

Négy csillagjegy, melynek szülöttei biztosan hátba szúrnak

Csillagjegyek, amelyek szülöttei csak látszólag boldogok
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.