Napi horoszkóp 2024. május 24.: még mindig nem enyhül teljesen a feszültség

heti horoszkóp, bolgyóállás, csillagjegyek
Shutterstock - Billion Photos
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Bár a Hold már fogyóban, még mindig lesz konfliktus bőven. Napi horoszkóp következik.

A Nyilas Hold még okoz némi feszültséget, főleg a Tűz jegyűek számára, de estére békésebbek lehetünk mindannyian. Ráadásul jön a hétvége és vele a jól megérdemelt pihenés is. Íme, a napi horoszkóp minden jegynek. 

napi horoszkóp csillagjegy, asztrológia, horoszkóp, állatövi jegy
Napi horoszkóp: még mindig nyugtalanabbak lehetünk
Forrás: Shutterstock

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken már enyhül a telihold feszültsége, ugyanakkor a tüzes Nyilasban jár, ami lobbanékonnyá teszi a hangulatot. Számolj ezzel, ahogy azzal is, hogy a vitapartnered is élesebben fog reagálni, mint egyébként. Jobb elszámolni tízig, és bele sem menni a veszekedésekbe. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Habár kívülről ma is megingathatatlanul nyugodtnak mutatkozol, belül valójában van feszültség bőven. És ennek csak részben oka a munkahelyi stressz. Bizonyos elvarratlan szálak vannak az életedben, amik zavart okozhatnak a lelkedben is. Tisztázd ezeket!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken váratlan hírek érkezhetnek, de nagyon is jók ezek a fejlemények. Lesznek azonban olyanok is, akik nem örülnek neki. Valahogy szreld le az ellenzőket, ügyes érvekkel és a megfelelő szavakkal menni fog. 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma egy szituációban barátságtalan légkörben érzed magadat, amit az okozhat, hogy valaki megpróbál a hátad mögött rossz színben feltüntetni. Sokszor a gonosz pletykák ellen nehéz védekezni, de ebben az esetben pontosan tudni lehet, ki az illető, így meg is tudod védeni magad.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.