Felismerhetetlenre fogyott az egykor szívdöglesztő Matthew McConaughey - Rémisztő fotó

Matthew McConaughey szerep fogyás színész test AIDS változás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a felismerhetetlenségig lefogyott Matthew McConaughey. A 42 éves, máskor csupa izom, életteli sztár legújabb filmszerepe kedvéért kezdett drasztikus fogyókúrába, ami a hétvégén készült fotók tanúbizonysága szerint talán túl jól is sikerült.

Saját maga árnyéka lett Matthew McConaughey, akit a hétvégén fotóztak le Austinban, amint édesanyja támogatásával kilép egy helyi templomból. A máskor erőtől duzzadó, mosolygós sztár most kissé megtörten és aszottan lépett a nyilvánosság elé. Láthatóan testét, de hangulatát is nagyon megviseli a drasztikus fogyókúra, amelybe legújabb, "The Dallas Buyers Club" című filmje miatt fogott. A '80-as években játszódó alkotás egy olyan férfi történetét dolgozza fel, aki drogozás közben véletlenül HIV vírust fecskendez a szervezetébe, majd amikor rádöbben, hogy mi történt, Mexikóba utazik egy életmentő beavatkozásra.

Northfoto
Northfoto

Úgy tűnik, hogy Matthew mindent megtesz a karakter hiteles megformálásáért, de reméljük, hogy a sztár egészségét hosszú távon nem viseli meg az embert próbáló átalakulás. A sztárról készült döbbenetes fotókat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.