tehetségkutató Megasztár énekesnő Radics Gigi tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem hitte volna, hogy édesapja engedélyezi, hogy meglepje magát egy különleges ajándékkal, amit örök emlékként őriz majd a Los Angeles-i utazásból - tudta meg a Life.hu.

Az énekesnő Los Angeles egyik legmenőbb tetoválószalonjában a csuklójára tetováltatott egy violinkulcs mintát. Gigi először édesapjától kért engedélyt, hogy megcsináltathassa az életre szóló emléket.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Először természetesen megkérdeztem apukámat, hogy mit szólna, ha csináltatnék egy tetoválást. Legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy egy pici, szolid minta jöhet. Aztán amikor már ott ültem a székben és elkezdték, apu még egyszer megkérdezte, hogy biztosan komolyan gondolom, én pedig bólintottam. A violinkulcs a zene szeretetét jelképezi és az Amerikában készült videoklipem mellé egy örök emlék marad, amit hazahoztam magamon" - mesélte a Life.hu-nak Gigi.
Gigi Los Angeles utcáin is sikert aratott spontán koncertjével, az emberek tátott szájjal hallgatták a lány csodálatos hangját.

Liptai Claudia: "Még hiszek a mesékben"http://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenyt-ir-afrikaban-jatszodik-sajat-gondolatai-keverednek-a.htmlSzakítása után kirobbanó formában van a magyar sztár - Élvezi az egyedüllétethttp://www.life.hu/legykepben/20121019-karda-bea-egyedul-el-szingli-nem-hajszolja-a-szerelmet-nem.htmlNem jöttek el a díszbemutatóra a Magic Boys külföldi színészeihttp://www.life.hu/legykepben/20121017-koltai-robert-szineszrendezo-filmje-magic-boys-szineszei-michael-madsen-vinnie.htmlBármikor visszakerülhet az ismert színész a börtönbe!http://www.life.hu/legykepben/20121019-stohl-andras-barmikor-visszakerulhet-a-bortonbe.htmlKétkezi munkával egészíti ki jövedelmét a tinisztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-flour-tomi-tinik-sztarja-moziban-jegykezelonek-allt.htmlAz X-Faktor énekesnője elárulta bomba alakjának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20121017-x-faktor-versenyzoje-antal-timi-elarulta-bombaformajanak-a-titkat.htmlExkluzív! Kés alá feküdt VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20121019-valo-vilag-vv-eva-bauko-eva-megmuttetti-mellet-implantatum-drtizedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.