Bejelentette a királyi család Katalin terhességét

bejelentés öröm Katalin hercegnő királyi család Vilmos herceg terhes rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre hivatalosan is bejelentették, hogy Katalin hercegnő első gyermekével várandós, és reggeli rosszullétek gyötrik.

Gyermeket vár Vilmos herceg felesége - a hírt hétfőn jelentette be hivatalosan a brit királyi ház. Az egész família el van ragadtatva a hírtől - írja a BBC. Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a brit trón második számú várományosa - tavaly áprilisban esküdött örök hűséget polgári származású kedvesének, Kate Middletonnak.

Northfoto
Northfoto

A hercegi hitves terhességéről azóta rendszeresen lábra kaptak találgatások a brit és a világsajtóban, ám ezek rendre téves információnak bizonyultak. Most azonban a St. James-palota - Vilmos és Károly herceg közös hivatala - véget vetett a találgatásoknak, hivatalosan is bejelentve az örömteli hírt. A tájékoztatás szerint a hercegnőt hétfőn megfigyelésre kórházba vitték a terhesség okozta "akut reggeli rosszullétei" miatt. A brit miniszterelnök, David Cameron gyorsan reagált a bejelentésre, a Twitteren azt írta, nagyon örül a hírnek, a hercegi párból pedig csodálatos szülők lesznek. - írja az origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.