Esküvőre készül Iszak Eszti és Dobrády Ákos

házasság A Nagy Duett Iszak Eszter szerelem Frizbi Dobrády Ákos sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos, hogy hosszú távra tervez együtt Iszak Eszter és Dobrády Ákos - tudta meg a Life.hu a Frizbi szerdai adásának felvételén.

A szerelmesek hosszú ideig a lehető legnagyobb titokban tartották kapcsolatukat, ám Dobrády Ákos a Frizbi felvételén elszólta magát, és elárulta, hogy nagyon komoly terveik vannak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Hét hónapja vagyunk együtt. Hosszú távra tervezünk és nagyon szeretném, ha lenne esküvőnk" - árulta el legmélyebb vágyait és érzéseit A Nagy Duett zsűritagja, aki mostanában ideje nagy részét Rómában tölti, kedvesétől távol. "Eszti napi 18 órát forgat szinte minden nap, így csak hétvégeken találkozunk, de a mi szerelmünk van olyan erős, hogy a távolságot is kibírja. Ha majd kevesebb elfoglaltsága lesz hétköznapokon, akkor természetesen meglátogat az olasz fővárosban."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Dráma A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-halott-baratjanak-enekelt.htmlFelgyújtották a meleg tinédzsert, belehalthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-steven-simpson-meleg-tinedzser-belehalt-egesi-seruleseibe-felgyujtottak.htmlCsézy gyásza ellenére színpadra lépetthttp://www.life.hu/legykepben/20130325-csezy-otthagyta-a-nagy-duettet-megis-fellepett.htmlRákóczi Feri felesége öltözteti A Nagy Duett versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20130306-vajda-judit-rakoczi-ferenc-felesege-oltozteti-a-nagy-duett-sztarjait.htmlSzexit villantott David Beckhamhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-david-beckham-brit-focista-szexi-tetovalast-villantott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.