Détár Enikő válás szerelmi háromszög Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly közleményben tudatta, hogy elköltözött feleségétől, Détár Enikőtől, és Pikali Gerdával tervezi tovább az életét.

Az elmúlt hetekben többször is szinte folytatásos regényként olvashattuk a Détár-Rékasi-Pikali szerelmi háromszög valós, illetve vélt fejleményeit. Nos, a szappanopera végre konkrétummal gazdagodott, Rékasi bevallotta, a fiatal színésznőt, Pikali Gerdát szereti.

Képek forrása: Hámori Zsófia/Life,hu, www.baratok.hu, Tuba Zoltán - Origo
Képek forrása: Hámori Zsófia/Life,hu, www.baratok.hu, Tuba Zoltán - Origo

"Nyár végén kísérletet tettünk arra a feleségemmel, Détár Enikővel, hogy a kapcsolatunkat rendezzük. Hogy a január óta tartó, általam okozott, olykor kínos helyzeteknek véget vessek és a környezetemben élő, velem kapcsolatban lévő embereknek már több nehézséget ne okozzak. Ez a kísérlet kudarcot vallott" - írta Rékasi Károly.

"Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni. Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez október 6-án elköltöztem" - tette hozzá a színész.

"Tehát összefoglalva: eddigi kapcsolatomat fölszámolva, új kapcsolatban szeretném fölépíteni további életem. Nincs szükség a továbbiakban rejtőzködő fotósokra, autós követésre, nevük elhallgatását kérő kedves informátorok közreműködésére. Nincs szükség találgatásokra, mert föltártam a valót. Nem szeretnék a későbbiekben csalódást okozni az írott- és az elektronikus sajtó képviselőinek, tehát tájékoztatom az érintetteket, hogy a magánéletemet illető kérdésekre a továbbiakban választ nem adok. Azt magánügyként kezelem és nem szeretnék senkit annak részleteivel terhelni" - áll Rékasi közleményében.

Ezért feszült Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130927-rekasi-karoly-a-jozsef-attila-szinhazban-megserult-a-feszultsege-oka.htmlÚjra együtt Détár és Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130903-visszakoltozott-felesegehez-detar-enikohoz-a-baratok-kozt-bartha-zsoltja-rekasi.htmlDétár Enikőnek hiányzik Rékasihttp://www.life.hu/legykepben/20130829-detar-eniko-magyar-szineszno-rekasi-karoly-magyar-szineszt-a-volt.htmlVálik Rékasi Károly és Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-valik-rekasi-karoly-szinesz-es-detar-eniko-szineszno-29-ev.htmlAlaposan megváltozott Rékasi lányahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-baratok-kozt-lindaja-szabo-kitti-kilep-a-sorozatbol-szerepet-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.