eredményesség intellektus kínai asztrológia öröm fa gondolatok ingatlan szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fa-Ló éve sok jót ígér, hiszen egy paripa lendületével szárnyalhat az intellektusod és a gondolatod, amit időnként nem árt megfékezni.

A 2014-es évben - vagy ahogy a kínaiak számolják 2557 - a gondolataid féktelen száguldó paripaként visznek majd előre. Nehéz lesz ezt az erőt kordában tartanod, de ha sikerül, akkor nagyon eredményes évet zárhatsz. Fontosak lesznek a rítusok, a mindennapi szertartások, amelyek rendet tesznek az életedben és az elmédben. Ebben az évben érdemes a szellemi dolgok felé nyitni, mert a ló támogatja a felsőbbrendű éned szárnyalását.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Viktoria Makarova

A lónak fontos a szabadság, ezért nehezen fogod tűrni, ha korlátozni próbálnak. A Fa-Ló a szél elemmel hozható összefüggésbe, ezért a mozgás, mobilitás, megnyílás előtérbe kerülhet. A képzelőerőd, a kreativitásod felerősödhet, de figyelj rá, hogy a száguldó gondolataidat, ötleteidet ilyenkor is urald és maradj a józan ész határain belül. Az intelligenciádra nyugodtan támaszkodhatsz, mert az erők ebben az évben segítségedre lesznek a megoldandó problémáknál, feladatoknál.

Az élet hétköznapi szintjére leképezve leginkább az ingatlannal kapcsolatos megoldásokban segít majd a Fa-Ló. Sokan fognak költözni, változatnak az élethelyzetükön, ez pedig fellendíti a megrekedt piacot. Úgyhogy végre az energiák azon lesznek, hogy segítsék az életed és az előrejutásod.

A Ló éve a szórakozást, az önfeledt örömöket is támogatja. Ezért ne feledj el kikapcsolódni és élvezni az életedbe beköszöntő örömteli élményeket, pillanatokat.

Így szervezd meg az esküvődet a lehető legkevesebb pénzből!http://www.life.hu/csalad/20110526-igy-szervezd-meg-az-eskuvodet-a-leheto-legkevesebb-penzbol.htmlAz esküvő a nők életében különleges nap. Mindenki azt szeretné, hogy a nagy nap tökéletes és emlékezetes legyen - ám ennek nem kell feltétlenül egy vagyonba kerülnie. Eláruljuk, mely részleteken spórolhatsz, hogy életed legszebb napja ne egyben a legdrágább legyen.CsaládHorváth Éva rádiófrekvenciákkal „edz"http://www.life.hu/ez-zsir/20140131-horvath-eva-modell-musorvezeto-radiofrekvencias-kezelessel-feszesiti-feneket.htmlSok nő elhagyja magát a harmadik X után, de nem a tévés babérokra törő szépségkirálynő, aki a sport mellett még egy spéci technikát is bevállal a tökéletes formáért.Ez Zsír!Origo5 film Jancsó Miklóstól, amit látnod kellhttp://www.life.hu/kult/20140131-5-film-jancso-miklostol-amit-latnod-kell-az-elhunyt-rendezore-emlekezunk.htmlA magyar mozi valaha volt egyik legnagyobb alakjára, a nemzetközileg leginkább ismert és elismert magyar filmrendezőre, a 93 éves korában elhunyt Jancsó Miklósra emlékezünk - és ezt legméltóbban a filmjeivel tehetjük meg. Íme a mi 5 kedvenc mozink a mestertől - és egy bónusz Martin Scorsesével!KultMTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.