Nem várja tárt karokkal városa VV Lacit, bujdosnia kell?

Forrás: RTL Klub -
ValóVilág6 barátok kieső város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várja tárt karokkal Szombathely a kiesett VV Lacit, és nem azért, mert sajnálják, hogy őt szavazták ki a nézők vasárnap este a Villából.

Nem akarták arcukat és nevüket adni azok a Laci-szurkolók, akik az ónos eső ellenére Szombathelyről a fővárosba utaztak, hogy jelenlétükkel is a veterán játékost támogassák. Kettős érzés kavarog bennük: Lacit, mint magánembert szeretik, de a vele együtt járó balhéktól már szeretnék távol tartani magukat.

Forrás: RTL Klub
VV Laci a ValóVilág első párbajának kiesője, ő hagyta el a villáthttp://www.life.hu/bulvar/20140202--vv-laci-a-valovilag6-elso-parbajanak-kiesoje.htmlKrisztiánnak 13 rokona és barátja, a Dr.Csernus figyelmét is felkeltő Lacinak pedig négy ismerőse jött el szurkolni a ValóVilág6 első párbajára. A műsor kezdetekor az állás nagyon szoros volt, 48 és 52%, de az adás közben megváltoztak az eredmények.TV + BulvárOrigo15 kilót fogyott a válása után VV Lacihttp://www.life.hu/bulvar/20140124-15-kilot-fogyott-vv-laci.htmlA negyvenes Laci fiatalos külsővel, tökéletes, kigyúrt testtel költözött be a villába. A magára igényes férfiről nehéz elhinni, hogy egykor 15 kilóval többet nyomott. TV + BulvárVV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus http://www.life.hu/bulvar/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.htmlVV Laci kalandos életével, zűrös múltjával már szórakoztatta a szombathelyi lakosokat - és itt most nem mások megkárosítására gondolunk. Dr. Csernus Imre azonnal kiszúrta magának Szombathelyen az első sorban ülő férfit. TV + BulvárSikkasztásért börtönre ítélték az új villalakót VV Lacithttp://www.life.hu/bulvar/20140116-sikkasztasert-bortonre-iteltek-az-uj-villalakot-a-szombathelyi-laki-laszlot.htmlA villa legújabb, rangidős lakója, VV László igencsak ismert ember Szombathelyen, és nem csak a városban közismert családja miatt. A férfi a szombathelyi újságok, a bűnügyi krónika egyik szereplője.TV + BulvárVV Laci fizetett színész?http://www.life.hu/bulvar/20140124-vv-laci-feltunt-egy-masik-csatornan-is.htmlTegnap este egymás után két csatornán is feltűnt VV Laci, akit sikkasztásért két év börtönre ítéltek. Először az RTL Klub Gyanú árnyékában című sorozatában, majd később az RTLII luxusbörtönében.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.