Lévai Anikó: "Hét év után lesz igazán gazda a gazda"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
feleség politika light miniszterelnök politikus Lévai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu A politikus is ember című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatja be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Lévai Anikót, a miniszterelnök, Orbán Viktor feleségét.

Nem elsősorban reprezentációval és jótékonykodással foglalkozik a jogász végzettségű Lévai Anikó, a miniszterelnök, Orbán Viktor felesége. Kertjében biomódszerekkel, két kezével termeli meg - lányai segítségével - a családnak szükséges zöldséget, gyerekeket nevel, több mint húsz éve két segélyszervezet munkatársa és egy gasztronómiával foglalkozó magazin szerkesztőbizottságának elnöke, munkatársa.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Szolnokon és egy Szolnok melletti tanyán felnőtt Lévai Anikó pontosan tudja, hogy mennyi lemondással jár, mennyi küzdelmébe és pénzébe kerül egy magyar termelőnek, hogy magas minőségű élelmiszereket tegyen az asztalra. A többek között gazda végzettségű, törékeny asszony első ízben, személyesen adta át a Magyar Konyha című gasztromagazin termelői díját egy pisztráng- és egy mangalicatenyésztő, valamint egy sajtkészítő mesternek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Példás családanya a jobbikos Dúró Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140211-duro-dora-a-jobbik-szovivoje-csaladjarol-meselt.htmlA Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Dúró Dórát, a Jobbik szóvivőjét.TV + Bulvár--A reggeli vitaminbomba a főpolgármester-jelölt, Horváth Csaba titkahttp://www.life.hu/bulvar/20140224-horvath-csaba-mszp-fopolgarmester-jeloltje-vitaminbombaval-kezdi-a-napot.html A Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Horváth Csabát, az MSZP főpolgármester jelöltjét!TV + BulvárOrigoSzívecskéket küldözget telefonon feleségének a romantikus politikushttp://www.life.hu/bulvar/20140226-molnar-csaba-dk-demokratikus-koalicio-ugyvezeto-alelnoke-szivecskeket-kuldozget-telefonon.htmlA Life.hu "A politikus is ember” című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Molnár Csabát, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnökét.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.