Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi bántalmazás drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen regenerálódik Szabó Zsófi a Jóban Rosszban forgatásai után. A történet szerint Bettyt szerelme nemcsak veri, de a drogokra is rászoktatja. A színésznő elárulta, olykor nehéz feldolgoznia a karakterével történteket.

"Minél kevésbé mindennapi a történet, annál nagyobb kihívás eljátszani egy színésznek, hiszen nincs saját tapasztalata, amiből meríthet. Inspirálódni kell, információkat gyűjteni, utánaolvasni és teljesen átszellemülni. Nagyon hálás vagyok a produkciónak, hogy Betty ilyen helyzetbe került, és új oldalát mutathatom meg"mondta el a Borsnak Zsófi.

Forrás: TV2

"Segít, ha ilyenkor felidézek olyan filmeket, amelyek hasonló témát boncolgatnak, de nekem a legnagyobb inspirációt és támogatást a barátnőm, Gabka adta. Drogfüggő volt, de már tizenhárom éve és tizenegy hónapja tiszta, amiről könyvet is írt. Tisz­telem és becsülöm a kitartásáért, az erejéért, azért, ahogyan talpra állt, nagyszerű ember. Őt kérdezgettem, amikor megtudtam, hogy a történet ebbe az irányba halad. Rengeteget segített abban, hogy megértsem, mit érezhet, élhet át valaki ilyenkor" – tette hozzá Zsófi.

A Jóban Rosszban szereplője arról is beszélt, hogy a karakterét érő bántalmazás, durvaság rányomja a bélyegét a hangulatára és nehezen rázódik vissza a mindennapokba.

A napilap arra is kíváncsi volt, hogy az egyre jobban eldurvuló történet vajon Zsófi távozásához vezet-e.

"Minden színész tudja: egy napi sorozatban az is benne van, hogy bármikor kiírhatják a karaktert, nem kell ahhoz feltétlenül megjárnia a poklot. Természetesen arról nem beszélhetek, pontosan mi vár még Bettyre. Az biztos, hogy ez a tavasz mindenképpen meghatározó és emlékezetes lesz. Remélem, hogy a nézők továbbra is szeretni fogják Bettyt, bár igaz, hogy teljesen más arcát mutatja majd meg, mint amit eddig megszokhattak" – nyilatkozta a sorozat producere.

A hét legmegdöbbentőbb bulvárhíreihttp://www.life.hu/bulvar/20140314-a-life-hu-bulvarkokteljaban-gregor-bernadett-szinetar-dora-a-nagy-duett-szombat-esti-laz-tatar.htmlSzakítás, kiakadás celebfronton, meztelen rúdtánc a ValóVilágban. Röviden így foglalhatnánk össze az elmúlt hét bulvártörténéseit. Az első kettőn még csak túltettük magunkat, de a valóságshow fiúinak pucér pörgését látva néhány percre elengedtük a klaviatúrát, szánkból kifordult a falat. Nem vagyunk prűdek, de ez nekünk is sok volt. OMG!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsillagászati összeget ajánlottak Tatár Csillánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140313-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-liptai-claudia-a-nagy-duett-musorvezetoje-gazsijaert-sem.htmlMinden idők legnagyobb gázsiját Magyarországon férfimagazinos vetkőzésért Liptai Claudia kapta, most azonban kolléganőjének, Tatár Csillának is busás összeg ütheti a markát. TV + BulvárOrigoÁgyba vitte Claudiát Kaszahttp://www.life.hu/bulvar/20140311-liptai-claudia-volt-a-vendege-kasza-tibornak-a-supertv2-kasza-cimu-musoraban-ahol-agyjelenetet.htmlA SuperTV2 Kasza! című műsora után tartott élménybeszámolót Kasza Tibor Liptai Claudiáról. A két műsorvezető közös ágyjelenetet szinkronizált. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.