A nagy kérdés: volt bugyi vagy sem Tóth Gabin?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi bugyi szerelem tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi rosszul viselte, hogy hétfő reggel egy napilap címlapján olyan fényképpel jelent meg, amelyen nem volt rajta bugyi. Annyira berágott, hogy nem ment el hétfő délelőtt annak az eseménynek a hivatalos sajtótájékoztatójára, ahol a pikáns képek készültek.

Tóth Gabi nem viselte túl jól, hogy közszemlére került intim testrésze. Szombat esti forró tánca egykori szerelmével, Markó Robival először csak azért szolgáltatott alapot a pletykára, mert túl szenvedélyesre sikerült: főleg ahhoz képest, hogy a pár korábban már szakított.

Nézz meg még több képet Gabi és Robi táncáról galériánkban! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ma reggel azonban egy bulvárlap címlapjára kerültek Gabi pikáns képei, így azóta nem szenvedélyes táncáról, hanem már az énekesnő félrecsúszott, vagy nem létező bugyijáról szólnak a hírek. Előkerestük a forró tangó közben készült saját képeinket, és szinte nagyítóval tanulmányoztuk végig azokat.

Kíváncsiak voltunk, hogy a nyomára akadunk-e egy aprócska bugyinak, vagy valami hasonló, takarásra szolgáló ruhadarabnak. Sajnos nem tudtuk megfejteni a rejtélyt, de arra a megállapításra jutottunk, hogy Gabi a másik szám közben viselt ruhája alatt (ezt láthatod ebben a cikkben is fent - a szerk.) egy olyan speciális bugyit viselt, amely messziről nem látszik. A ruha tartozékának számító apró ruhadarab a bőrrel megegyező színe miatt annyira beleolvadt a test színébe, hogy ha nem nagyítjuk ki a képet, akkor észre sem vehető. A kérdés azonban nem oldódott meg: a tangóhoz viselt fekete-bordó ruha alatt volt bugyi, vagy sem?

Kattints a képre a galériáért! Forrás: Hámori Zsófi
Tóth Gabi elképesztő változásra készülhttp://www.life.hu/bulvar/20130816-toth-gabi-az-xfaktor-uj-mentora-teljes-atalakulason-esik-at.htmlAz énekesnő úgy gondolja, elérkezett az idő, hogy nőiesebb és visszafogottabb oldalát is megmutassa - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárKollégája ruhája alatt matatott Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20130415-toth-gabi-a-szombat-esti-lazban-csehszakal-tibor-hatat-kenegette.htmlTóth Gabi a dívány takarásában meglepő dolgot művelt kollégájával a Szombat Esti Láz utolsó adásában, amit csak a jelenlévő nézők láthattak félig-meddig, de ők sem érthették, mi is történik a színfalak mögött.TV + BulvárTóth Gabi meglepte mentoráltjaithttp://www.life.hu/bulvar/20131031-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-meglepte-mentoraltjait.htmlAz X-Faktor versenyzői közül többen is hisznek a babonákban és a szerencsét hozó kabalatárgyakban. Tóth Gabi ezért egy különleges jelentéssel bíró ajándékkal lepte meg a fiúkat.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.