Szabó Zsófi újra ragyog

Forrás: facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Gyula Jóban Rosszban Szabó Zsófi Ragyogás rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi nemrég levágatta csodás hajkoronáját és kisfiús külsőre váltott, most azonban végre egy csajos fotót posztolt magáról.

A Jóban Rosszban színésznője miután elvestzette szeretett édesapját, Szabó Gyulát, sokáig nem adott életjelet magáról, vagy csak lehangoló fotókon láthattuk. Most azonban Zsófi újra feltűnt a közösségi oldalán és bár a mosoly még hiányzik az arcáról, végre csajos külsővel ragyog a képen.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi
Vége Sarka Kata és Szabó Zsófi barátságánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140602-sarka-kata-modell-es-szabo-zsofi-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szinesznoje-baratsaganak.htmlA celebvilág legismertebb barátnő párosa elfordult egymástól. Állítólag Sarka Kata és Szabó Zsófi hat hete nem beszél egymással.TV + Bulvár--Fejsérülést szenvedett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140523-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploje-szabo-zsofi-karaktere-betty-megserult.htmlMegalázó és kellemetlen szituációba keveredett Szabó Zsófi, azaz a Jóban Rosszban sorozatban megformált karaktere, Betty. A lány a Balázst alakító Száraz Dénessel kerül heves vitába, ami odáig fajul, hogy Betty súlyos fejsérülést szenved.TV + BulvárNagyon megváltozott Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140522-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagyon-megvaltozott-rovid-haju-kepet-posztolt-facebookjara.htmlA Jóban Rosszban színésznője rövid hajú képet posztolt magáról Facebook-falára. Mintha egy másik ember lenne...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.